+4571991077 info@agsd.dk

Vi er et team af mobile autoglasteknikere, som har haft nogle fantastiske rejser som en del af vores job. Uanset om det drejer sig om at udskifte knuste bagruder, montere helt nye forruder eller hjælpe med akutte serviceopkald, så oplever vi det hele. Og da ingen dage er ens, fører vores arbejde altid til interessante historier. I dette blogindlæg deler vi vores yndlingsoplevelser ude i marken på en bestemt dag – historien om vores mobile autoglastekniker-eventyr!

Ny Hyundai i30 forrude

Viktor satte for nylig sine professionelle færdigheder i spil, da han udskiftede forruden på en Hyundai i30. Tro mod sit ry som en førsteklasses autoglastekniker sørgede Viktor for, at alle trin blev udført med præcision og nøjagtighed. Efter at have taget alle de nødvendige forhåndsregler udskiftede han det ødelagte glas ved hjælp af kvalitetsmaterialer. Som altid var Viktors slutprodukt både elegant og holdbart. Det er dette niveau af opmærksomhed på detaljer og ekspertise, der gør Viktor til den rette person til udskiftning af bilruder!

En knust Renault Clio bagrude i Næstved

Thomas kørte for nylig til Næstved for at hjælpe en af vores kunder. De havde en Renault Clio med en smadret bagrude og havde akut brug for hjælp. Efter at have taget et kig på den ødelagte rude, gik Thomas hurtigt i gang og erstattede den med en helt ny.  Han sørgede for at få arbejdet udført hurtigt, effektivt og sikkert – hvilket gav vores kunde perfekt ro i sindet fra det øjeblik, han ankom. Nu er kundens bil tilbage på vejen med et klart udsyn ud af bagruden igen.

Vi er stolte af at yde hurtig og pålidelig service, hvor der er behov for det, så vi sikrer, at vores kunder hurtigt kan komme tilbage på vejen uden at skulle bekymre sig om deres bilruder.

Ny forrude til en Citroen Berlingo

Søren er en erfaren autoglasmontør, og han har blandt andet udskiftet Citroen Berlingo forruder i årevis. Han er en mester i jobbet og ved præcis, hvad han skal gøre, og hvordan han gør det rigtigt, og det er derfor, at så mange kunder værdsætter hans service. Vores kunder har altid været imponeret over hans viden og grundighed, når han kommer ud for at udskifte en forrude.

Med hurtighed og effektivitet kan Søren få din nye forrude monteret. Hos Rudefix er ingen opgave for stor eller for lille for Søren, da han har mange års erfaring med montering af autoglas på flere bilmodeller, herunder den troværdige Citroen Berlingo. Stol på ham med alle dine autoglas behov – for når Søren skifter en bilrude, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført hurtigt og korrekt hver gang.

Du kan være sikker på, at din bil er i trygge hænder, når vores team tager over fra dig!

Vores team står klar til at hjælpe

Det har været endnu en vellykket uge med autoglasudskiftning i Danmark! Vi er taknemmelige for vores kunder, som stoler på os med deres biler. Med de løfter vi giver, stræber vores team altid efter at yde den bedste service.

Nu hvor den forgangne uge er overstået, ser vi frem til at lære nye kunder at kende i denne uge og levere fremragende resultater for dem også. Så når det kommer til din bils behov for glasudskiftning, så husk, at vi er her for dig!

Rate this post

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.