+4571991077 info@agsd.dk

Har du nogensinde undret dig over, hvad der foregår bag kulisserne, når det drejer sig om de tjenester, som autoglasmontører leverer? Så har du nu chancen! Vores ugentlige indlæg vil give dig et indblik fra en autoglasmontørs perspektiv – alt fra kundehistorier og teknikertips til et førstehåndsindblik i de værktøjer og det udstyr, der bruges i det daglige arbejde. Følg med, mens vi dykker ned i denne spændende, ofte ukendte side af autoreparation – man ved aldrig, hvilke skjulte overraskelser der venter!

Det kan være svært at montere nyt autoglas, men vi har styr på det her hos Rudefix! I sidste uge havde vi travlt med at montere en forrude til en Audi A4, en bagrude til en Volkswagen Passat, samt nye forruder til en Ford Mondeo og en Toyota Yaris.

Vi sørger for at tjekke hvert stykke glas grundigt før montering samt dobbelttjekke mål og tætninger for at garantere, at disse nye glas passer perfekt til din bil.

Ny Audi A4 forrude monteret i Helsingør

Victor var i sidste uge en tur forbi Helsingør, hvor han havde til opgave at udskifte en forrude på en Audi A4. Som altid, startede han med at sikret sig, at alt snavs og affald blev fjernet, inden han begyndte at arbejde. Når Victor skifter en frontrude så sker det altid med omhu og præcision. Med mange års erfaring sørgede Victor for, at hvert trin i processen blev udført sikkert og professionelt, og at det korrekte værktøj blev anvendt for at opnå den perfekte finish.

Indsatsen var det hele værd, så ejeren igen kunne nyde sin Audi A4 med en helt ny forrude, der var tidløst udført af Victor selv. Rudefix er stolte af at have Victor ansat på vores team, som altid giver kunderne førsteklasses service i forbindelse med alle autoglasreparationer der bliver bestilt online hos os.

Volkswagen Passat bagrude i Næstved

Arbejdet med en Volkswagen Passat bagrude i Næstved var en fantastisk opgave. Vi ankom kort tid efter kunden havde bestilt udskiftning af bagruden, og vi spildte ingen tid på at komme i gang med arbejdet. Min kollega Thomas gjorde et fantastisk stykke arbejde med monteringen – det passede perfekt, og kunden var meget tilfreds med hans arbejde. Han nåede at blive færdig på rekordtid, selv om det var meget mere blæsende end forventet! Selv jeg var imponeret over, hvor hurtigt han fik det gjort – især i betragtning af, at komplicerede opgaver som denne normalt tager længere tid, end vi først anslår.

Alt i alt var det et veludført arbejde, og jeg er sikker på, at Thomas får endnu en tilfreds kunde.

Ny Ford Mondeo forrude monteret i Skanderborg

Tommy, vores meget dygtige autoglasmontør, var for nylig på en mission for at udskifte forruden på en Ford Mondeo i Skanderborg. Han klarede det med lethed og finesse; han ordnede hurtigt alt med vores leverandør for at få den nye forrude og meddelte kunden, hvornår han ville ankomme til opgaven. Det var problemfrit og gik igennem uden problemer eller forsinkelser takket være Tommys erfaring og effektivitet som autoglasmontør.

Hans kommunikationsevner var også meget imponerende – vi modtog kun positiv feedback fra kunden, efter at Tommy havde afsluttet sit arbejde og takkede os for at tage hånd om alt papirarbejdet med hans autoglas forsikring.

Søren med en ny Yaris forrude i Fredericia

Fredag var en produktiv dag for Søren med mange rudeskift. Hans sidste opgave i denne uge var at udskifte en Toyota Yaris forrude – ikke nogen kompliceret opgave som sådan. Efter at han havde arbejdet effektivt for at løse denne opgave, kunne han endelig begynde at fokusere på den kommende velfortjente weekend.


Vores autoglasmontør Søren er et sandt multitalent. Samtidig med at han hver dag servicerer biler, elsker han også at være kreativ i køkkenet som mesterkok. Han nyder at kreere unikke retter baseret på traditionelle opskrifter og elsker at dele dem med familie og venner.

Søren hjælper os med at betjene vores kunder bedre med sine færdigheder: At finde den rigtige kombination, når han reparerer autoglas, eller at blande smagsvarianter i køkkenet – det er alt sammen en dags arbejde for Søren!

Hvis du har brug for autoglas til din bil, så glem ikke at kontakte os i dag.

Vi er lokale, pålidelige og klar til at give dig en enestående service. Vores team er dedikeret og erfarent og udfører kvalitetsarbejde med sans for detaljerne. Ved at bestille vores tjenester nu sikrer du, at du kan få arbejdet udført hurtigt, sikkert og effektivt, så du kan komme tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Vent ikke med at kontakte os i dag, så vi kan tage os af alle dine behov for autoglas.

5/5 - (6 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.