Facebook Pixel

Udskiftning af forrude hos dig

Online booking og pris på udskiftning af forrude

Vælg din bil i menuen nedenfor

Recent quotes

Slagelse

Opel Corsa 2018

Forrude udskiftning

11. august 2022

DKK4558.81

Hedensted

Mercedes SLS 2015

Forrude udskiftning

9. august 2022

DKK8700.90

Brøndby

Kia Sportage 2018

Forrude udskiftning

25. juli 2022

DKK3619.96

Ringsted

Subaru Impreza 2011

Forrude udskiftning

4. august 2022

DKK4157.64

Vores anmeldelser

Peugeot 308 2016 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Peugeot 308 2016 Forrude udskiftning

Glimrende service og en super dygtig montør som kom for at sætte en ny forrude i bilen.

Chevrolet Cruze 2012 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Chevrolet Cruze Forrude udskiftning

Havde besøg af en super serviceminded og venlig rude teknikker fra Rudefix.

Citroen Berlingo Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Citroen Berlingo Forrude udskiftning

Super service og flot arbejde da forruden blev skiftet.

Audi Q3 2012 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Audi Q3 Forrude udskiftning

Det kunne ikke være nemmere.

Ford Kuga 2021 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Ford Kuga Forrude udskiftning

Nemt at bestille på nettet, og hurtig bekræftelse af rudeskiftet.

Volkswagen Polo 2016 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Volkswagen Polo 2016 Forrude udskiftning

Det fungerede perfekt. Alt gik dejlig nemt.

Mazda 2 2018 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Mazda 2 2018 Forrude udskiftning

Tak for hjælpen. Super betjening og meget imødekommende service.

Skoda Citigo 2014 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Skoda Citigo 2014 Forrude udskiftning

Fik monteret en ny bilrude i bilen på under en time på adressen derhjemme.

Skoda Citigo 2014 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

Skoda Citigo 2014 Forrude udskiftning

Meget venlig betjening da jeg fik skiftet min rude på hjemmeadressen.

BMW X6 2008 Forrude udskiftning Anmeldelse

ud af 5 stjerner

BMW X6 2008 Forrude udskiftning

Super god service. Kan varmt anbefales.

Ny forrude monteret af fagfolk - Bestil online ✔

Vi er landets autoglasspecialister og blandt de førende i branchen til forrude skift. Vores certificerede teknikere står klar til at montere en kvalitetsforrude i dit køretøj. Hos os kan du inden for få klik finde overkommelige priser på autoglas online og benytte dig af vores mobile rudeskift service.

Der er mange gode grunde til at udskifte hele forruden:

 • Revner i forruden
 • Der er syv eller flere stenslag
 • Slitage
 • Stenslag for tæt på rudens kant
 • En revne som er for stor til at reparere (2-3 cm)
Rudeskift til biler i hele Danmark

Hvornår skal den udskiftes?

En revnet forrude er ikke kun et grimt syn, men kan også være en farlig affære. Selv en lille revne kan svække glasset og gøre den mere modtageligt for brud. Desuden kan revnerne sløre dit synsfelt og gøre det svært at se potentielle farer på vejen.

Er din forrude revnet, så er det vigtigt at få den udskiftet så hurtigt som muligt. En professionel autoglasspecialist vil hurtigt kunne reparere eller udskifte din forrude og sikre, at din bil igen er sikker at køre i. Tag derfor ingen chancer med hensyn til forruder - oftest er en udskiftning er altid den bedste løsning.

Beskadiget autoglas?

Beskadiget bilglas er ikke noget at spøge med, og du bør altid få små stenslag repareret omgående, før de bliver et større problem og din bilrude resultere i en væsentlig dyrere udgift.

Forruden spiller en vigtig rolle med hensyn til at beskytte passagererne mod udefrakommende elementer og holde førerens udsyn klart. Når en forrude er revnet eller har splinter, svækkes din bils strukturelle styrke, hvilket gør den mere modtageligt for skader, når den belastes yderligere.

sprække i forrude

Desuden kan der trænge snavs ind i revnerne og få glasset til at sprække. Af disse grunde er det vigtigt at få repareret beskadiget bilglas så hurtigt som muligt. En glasreparation anbefales derfor før end senere.

Vi kan håndtere alle bilmærker og bilglas:

 • Værksted eller mobil service ✔
 • OE & OEM-kvalitet autoglas ✔
 • Vi håndterer alle forsikringsdokumenter ✔

Er din forrude beskadiget? Book en tid online, så du kan få en forruden skiftet hurtigst muligt.

De fleste autoglasreparationsværksteder tilbyder forskellige tjenester, herunder udskiftning af forrude og reparation af glas, udskiftning af sideruder og udskiftning af bagruder. Book en tid online, så du hurtigst muligt kan få en kvalitets autoglasudskiftning i form af en ny forrude og få genoprettet førerens udsyn til ideelle forhold.

Uanset om du har brug for en simpel reparation af stenslag eller en komplet udskiftning af hele forruden som er beskadiget, kan vi hjælpe dig.

Hvor meget koster en udskiftning af en forrude?

De fleste har en forsikring, som ofte dækker det, og vi håndterer alt papirarbejde, når du bestiller hos os. En pris for en ny forrude, såvel som en udskiftning, afhænger af disse faktorer.

For eksempel er følgende afgørende for din forrude pris:

 • Bilmærke
 • Model
 • Ekstra udstyr i forruden (sensor, varme, kamera osv.)
 • Om forruden skiftes mobilt hos dig eller på værkstedet

Vi giver dig den samme rabat som andre store firmaer ville give dig til deres bedste pris, når du skal have udskiftet forruden af en af vores certificerede teknikere.

Mobil forrude udskiftning

Bilejer med en model der er mere end et par år gamle, vælger normalt OEM-autoglas (Original Equipment Manufacturer) eller eftermarkeds autoglas. Hovedårsagen er, at disse har 40-60 % lavere omkostninger ved montering af forruden og opretholder en godkendt autoglaskvalitet.

Trafiksikkerhed og autoglas

Forruden er afgørende for din og andre bilisters trafiksikkerhed. Stenslag og slitage kan forhindre dig i at se ordentligt gennem forruden og kan lettere føre til ulykker.

Forruden er en integreret del af køretøjets konstruktion; den giver stabilitet og er også uundværlig, npr du har brug for dine airbags. Ruden holder dem på plads, når airbaggen udløses, så du får den nødvendige beskyttelse.

Antag, at du kører rundt med en nedslidt eller revnet forrude. I så fald anbefaler vi, at du får den udskiftet hurtigst muligt og bestiller en professionel montering af ny forrude.

Stenslag bliver til revner selv i kvalitetsglas

Har din bil en eller flere stenslag i forruden, og du synes måske ikke, at de generer dig så meget? Alle stenslag splinter og revner med tiden - og der er ingen hjælp at hente når det er for sent.

Det er udelukkende spørgsmål om tid; uanset om det er 12 måneder, to uger eller i morgen, så revner den som regel mere end et par centimeter. Inspicer altid det beskadigede område, og få repareret dine stenslag, før forruden revner - det er til enhver tid meget billigere.

En udskiftning er uundgåelig, hvis du ikke får en reparation af stenslag med det samme. Vi yder altid en professionel udskiftning af forrude og sikrer dig en autorude af høj kvalitet - da vi arbejder både med OE- og OEM-kvalitet.

 Udskifter forruder i hele Danmark

Din forrude og autoglasspecialist

Rudefix er det oplagte valg ved enhver glasskade såsom forrude skift. Som en førende specialist i Danmark får du mere end god kvalitet, når du vælger os. Dette gælder udskiftning af forruder, på alle typer forruder, gældende både nye eller ældre biler. Du får også den sikkerhed, der følger med, når du vælger en specialist.

Vi sørger for at kalibrere ADAS-styresystemet i bilen - noget, som de fleste ikke er klar over, at de har, eller at den nyeste teknologi skal kalibreres.

Vi har et godt forhold til forsikrings- og leasingselskaberne. Derudover sætter vi en ære i at yde fremragende autoglas-service. Når du har brug for en ny forrude i dit køretøj, hjælper vi dig gennem hele processen fra start til slut.

Vi tager os af papirarbejdet i forbindelse med din forsikringsskadesag, hvis dit køretøj f.eks. er leaset eller hvis dit forsikringsselskab dækker din skade.

Hvor skal jeg tage hen?

Fordelen ved at vælge vores landsdækkende service til udskiftning af forruder er, at du kan vælge mellem mange værksteder til udskiftning af bilruder over hele landet. Vi bestræber os på at gøre det nemt at finde et serviceværksted tæt på hvor du bor, hvor du kan få monteret en ny forrude i din bil.

Hvis du vil spare så meget tid som muligt, kan du også få en af vores mobile teknikere til at komme ud til dig for at udskifte din forrude. På den måde sparer du tid og kan i stedet bruge tiden på det, der er vigtigt for dig. Hos os får du en autoglas-service som er tilpasset den moderne tid. Bemærk at forruden skiftes af montøren i tøvejr.

Vi besvarer dagligt mange spørgsmål fra vores kunder, og for at gøre det nemmere så besvare vi nogle af dem her:

Hvad koster en udskiftning af forruden?

Det afhænger af din dækningsgrad i din forsikring. Vi kan se de fleste af de oplysninger, der er nødvendige for at give dig en præcis pris på kvalitets autoglas, når du oplyser din nummerplade. Med denne proces kan vi matche dit køretøjs VIN med den korrekte autoglas. Giv os et kald, så finder vi din pris.

Hvordan udskiftes den?

Forruden tager ca. 1,5 - 2 timer i gennemsnit at udskifte. Det er ikke legende nemt at gøre, da den gamle rude skal skæres fri, der skal påføres et nyt lag lim, og den nye forrude skal være perfekt monteret. Derudover skal dit avancerede førerassistentsystem også kalibreres, hvilket vi gør for dig.

Forrude skiftes i følgende etaper:

 1. Hele forruden skal skæres fri
 2. Gammel rudelim fjernes
 3. Der påføres primer på det nye autoglas
 4. Der påføres ny rudelim på glasset eller rammen
 5. Den nye forrude monteres korrekt
 6. Kalibrering af ADAS
Mobil forrude udskiftning

Bemærk: en nyligt skiftet bilrude skal holde stille i op til 45 min. Tørringstiden er inkluderet i den gennemsnitlige udskiftning, når den nye rude ikke er avanceret. Såfremt den nye bilrude er udstyret med ADAS, så tager den samlet rudeskift inkl. tørringstid en smule længere tid.

Udskiftning af forrude er ikke en vanskelig opgave, men det er en opgave, der kræver omhu og præcision. Vi bestræber os altid på at sikrestille et korrekt og godt resultat, ikke kun for dit udsyn, men vigtigst af alt for din sikkerhed

Mange nyere biler har avancerede førerassistentsystemer som f.eks. advarselssystemer til vognbaneafvigelse, men kun få er klar over det. Heldigvis er vi det og har inkluderet det i vores autoglasservice i den nye forrude. Vi har mange års erfaring med udskiftning af alle typer forruder på forskellige bilmærker, og sidstnævnte er for din sikkerheds skyld.

Er det tilladt at køre med en revnet forrude?

Du kan risikere en bøde fra politiet, så vi anbefaler, at du får skiftet forruden hurtigst muligt og undgår at køre med en revnet eller væsentligt beskadiget bilrude.

Hvad er tolerancen for den revnede bilrude?

Reglerne kan ændre sig med tiden, men du kan følge disse:

 1. Revner eller ridser, der forringer udsynet
 2. Revner, der er længere end 2-3 cm, så anbefaler vi en udskiftning af forruden

OBS: Husk at holde dig selv opdateret på nye synsregler

Stenslag bliver normalt til revner; herfra kan de hurtigt forvandle sig til en lille eller en stor revne. Reglerne gældende forrude syn, kan variere alt efter, hvor i forruden revnen er placeret.

Vi anbefaler altid at reparere glasskader på køretøjet med det samme. Du er også velkommen til at køre forbi et af vores værksteder, for at vurdere skaden og eventuelt få repareret din forrude.

Kan jeg betale uden forsikring?

Hvis du ikke har forsikringsdækning til udskiftning af autoglas, er det ikke noget problem. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at betale for en ny bilrude. Vi tager imod kreditkort og Klarna på vores hjemmeside

 Udskifter forruder i hele Danmark

Kan I kalibrere mit ADAS?

Til bilejere med avancerede førerassistentsystemer: Vi arbejder på at kunne kalibrere alle biler efter en forrudemontering som en del af vores autoglas-service, uanset bilmærke.

Hvad koster en ny forrude?

Prisen for en ny forrude afhænger af flere ting:

 1. Forsikringsdækning og selskab
 2. Køretøj
 3. Forrudens egenskaber

Heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde ud af præcist, hvad en udskiftning vil koste dig - vi skal bruge din nummerplade for at kunne give dig en korrekt autoglas-service for forrude skift.

Book tid til en ny bilrude og få forruden skiftet nemt og enkelt. Hos os får du en ny forrude af højeste kvalitet, der matcher din gamle forrudes egenskaber som f.eks. varmetråde, sensorer osv. I det fleste tilfælde kan vi klare opgaven og udskifte forruden dagen efter din bestilling er kommet ind.

 Udskifter forruder i hele Danmark

Find din pris her

Rudefix tilbyder konkurrencedygtige priser på udskiftning af forrude ud fra din nummerplade:

 1. Vi håndterer din forsikringserstatning ✔️
 2. Vi giver en øjeblikkeligt online pris ✔️
 3. Du kan bestille tid på hjemmesiden ✔️

Det hele forgår online: på få klik kan du finde frem til en fordelagtig pris på en ny rude.

Til sidst…

Hvis du er i tvivl om din forrude har behov for et eftersyn eller en kærlig hånd, så ring på telefon 89877224 og lad os snakke om sagen.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og give dig sikkerhed for, at du ikke løber unødige risici.

For i sidste ende handler det jo om din sikkerhed.

Som altid skal kvaliteten være i højsædet. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet af vores produkter eller serviceydelser. Du må gerne forvente den bedste service, når vi kommer for at udføre en udskiftning af forrude.

 Udskifter forruder i hele Danmark

Bilmærker

Abarth Aiways Alfa Romeo Audi BMW Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai ISUZU Iveco Jaguar Jeep Kia Land Rover Lexus Maserati Maxus Mazda Mercedes MG Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Saab SCANIA Seat Skoda Smart Ssangyong Subaru Suzuki Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Spørgsmål og svar

Folk der har valgt forrudeskift spørger

WhatsApp Us