Facebook Pixel

Udskiftning af forrude hos dig


Forrudeskift hos AGSD

Online booking og pris på forrudeskift
Vælg din bil i menuen nedenfor
Det er super nemt!


Se din pris

Opel Corsa 2023

Forrude udskiftning

15. april 2024

DKK6404.94

Mercedes SLS 2017

Forrude udskiftning

2. juni 2024

DKK12224.40

Ribe

Kia Sportage 2022

Forrude udskiftning

28. marts 2024

DKK5085.89

Rødovre

Subaru Impreza 2015

Forrude udskiftning

15. marts 2024

DKK5841.31

Udførte opgaver

Anmeldelse af Peugeot 208 Forrude i Sorø

Thomas

ud af 5 stjerner

Peugeot 208 Forrude

Sorø

God behandling og yderst professionel teknikker som skiftede min forrude.

Anmeldelse af Peugeot 307 Forrude i Aarhus

Jesper

ud af 5 stjerner

Peugeot 307 Forrude

Aarhus

Glimrende service og godt udført arbejde. Vil helt sikkert anbefale Rudefix til familie og bekendte.

Anmeldse af Suzuki Swift Forrude i Køge

Holger

ud af 5 stjerner

Suzuki Swift 2012 Forrude

Køge

Fin og god service - tak for indsatsen.

Anmeldelse af Citroen C3 Forrude udskiftning i Gilleleje

Bente

ud af 5 stjerner

Citroen C3 Forrude

Gilleleje

Godt og professionelt udført. Sød og venlig montør

Udskiftning af Kia Rio Forrude anmeldelse i Brøndby (55.64879657741719, 12.413047481150508)

Christoffer

ud af 5 stjerner

Kia Rio Forrude

Min forrude gik i stykker søndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod …

Udskiftning af Volkswagen Passat Forrude anmeldelse i Rødovre

Lars

ud af 5 stjerner

Volkswagen Passat Forrude

Rødovre

Super god og hurtig service! Brian var meget venlig og effektiv! Kan varmt anbefale dette firma!!!

Udskiftning af Audi A6 2015 Forrude anmeldelse i Odense (55.403945620214536, 10.407780750354354)

Steen

ud af 5 stjerner

Audi A6 2015 Forrude udskiftning

Supergod oplevelse med skift af forrude idag. Montøren Magnus kæmpede det meste af en dag med at kø…

Udskiftning af Volkswagen Transporter Forrude anmeldelse i Odense

Carsten

ud af 5 stjerner

Volkswagen Transporter 2016 Forrude udskiftning

Super god service fra start til slut. Fik ødelagt min rude torsdag eftermiddag og skulle køre til F…

Udskiftning af Peugeot 107 Forrude i Nivå (55.93215394745719, 12.507877271181982)

Lene

ud af 5 stjerner

Peugeot 107 Forrude udskiftning

Nivå

Super service. Hurtig levering. Behagelig kontakt

Udskiftning af Volkswagen Golf Forrude Anmeldelse

Mette

ud af 5 stjerner

Volkswagen Golf Forrude

Ølstykke

God information inden Brian kom og Brian var flink, venlig og igennem serviceminded. Arbejdet blev …

Ny forrude monteret af fagfolk - Bestil online ✔

Vi er landets førende experter i rudeskift og de bedste i branchen til udskiftning af forrude. Vores certificerede teknikere står klar til at montere en kvalitetsforrude i dit køretøj. Hos os kan du inden for få klik finde de bedste priser på forruder online og benytte dig af vores mobile forrudeskift service.

Der er mange gode grunde til at få udskiftet forruden:

 • Du har en revnet forrude
 • Der er syv eller flere stenslag
 • Slitage
 • Stenslag for tæt på rudens kant
 • En revne som er for stor til at reparere
Rudeskift til biler i hele Danmark

Hvornår skal den udskiftes?

En revnet forrude er ikke kun et grimt syn, men kan også være en farlig affære. Selv en lille revne kan svække glasset og gøre den mere modtageligt for brud. Desuden kan revnerne sløre dit synsfelt og gøre det svært at se potentielle farer på vejen.

Er din forrude revnet, så er det vigtigt at få den udskiftet så hurtigt som muligt. En professionel forrudeexpert vil hurtigt kunne reparere eller udskifte din forrude og sikre, at din bil igen er sikker at køre i. Tag derfor ingen chancer med hensyn til forruder - oftest er en udskiftning er altid den bedste løsning.

Beskadiget autoglas?

Beskadiget forruder er ikke noget at spøge med, og du bør altid få små stenslag repareret omgående, før de bliver et større problem og din bilrude resultere i en væsentlig dyrere udgift.

Forruden spiller en vigtig rolle med hensyn til at beskytte passagererne mod udefrakommende elementer og holde førerens udsyn klart. Når en forrude er revnet eller har splinter, svækkes din bils strukturelle styrke, hvilket gør den mere modtageligt for skader, når den belastes yderligere.

revne i forrude

Desuden kan der trænge snavs ind i revnerne og få glasset til at sprække. Af disse grunde er det vigtigt at få repareret beskadiget bilglas så hurtigt som muligt. En glasreparation anbefales derfor før end senere.

Vi kan håndtere alle bilmærker og bilglas:

 • Værksted eller mobil service ✔
 • OE & OEM-kvalitet autoglas ✔
 • Vi håndterer alle forsikringsdokumenter ✔

Er din forrude beskadiget? Book en tid online, så du kan få en forruden skiftet hurtigst muligt.

De fleste autoglasreparationsværksteder tilbyder forskellige tjenester, herunder udskiftning af forrude og reparation af glas, udskiftning af sideruder og udskiftning af bagruder. Book en tid online, så du hurtigst muligt kan få en kvalitets autoglasudskiftning i form af en ny forrude og få genoprettet førerens udsyn til ideelle forhold.

Uanset om du har brug for en simpel reparation af stenslag eller en komplet udskiftning af hele forruden som er beskadiget, kan vi hjælpe dig.

Hvor meget koster en udskiftning af en forrude?

De fleste har en forsikring, som ofte dækker det, og vi håndterer alt papirarbejde, når du bestiller hos os. En pris for en ny forrude, såvel som en udskiftning, afhænger af disse faktorer.

For eksempel er følgende afgørende for din forrude pris:

 • Bilmærke
 • Model
 • Ekstra udstyr i forruden (sensor, varme, kamera osv.)
 • Om forruden skiftes mobilt hos dig eller på værkstedet

Vi giver dig den samme rabat som andre store firmaer ville give dig til deres bedste pris, når du skal have udskiftet forruden af en af vores certificerede teknikere.

Mobil forrude udskiftning

Bilejer med en model der er mere end et par år gamle, vælger normalt OEM-autoglas (Original Equipment Manufacturer) eller eftermarkeds autoglas. Hovedårsagen er, at disse har 40-60 % lavere omkostninger ved montering af forruden og opretholder en godkendt autoglaskvalitet.

Trafiksikkerhed og autoglas

Forruden er afgørende for din og andre bilisters trafiksikkerhed. Stenslag og slitage kan forhindre dig i at se ordentligt gennem forruden og kan lettere føre til ulykker.

Forruden er en integreret del af køretøjets konstruktion; den giver stabilitet og er også uundværlig, npr du har brug for dine airbags. Ruden holder dem på plads, når airbaggen udløses, så du får den nødvendige beskyttelse.

Antag, at du kører rundt med en nedslidt eller revnet forrude. I så fald anbefaler vi, at du får den udskiftet hurtigst muligt og bestiller en professionel montering af ny forrude.

Stenslag bliver til revner selv i kvalitetsglas

Har din bil en eller flere stenslag i forruden, og du synes måske ikke, at de generer dig så meget? Alle stenslag splinter og revner med tiden - og der er ingen hjælp at hente når det er for sent.

Det er udelukkende spørgsmål om tid; uanset om det er 12 måneder, to uger eller i morgen, så revner den som regel mere end et par centimeter. Inspicer altid det beskadigede område, og få repareret dine stenslag, før forruden revner - det er til enhver tid meget billigere.

En udskiftning er uundgåelig, hvis du ikke får en reparation af stenslag med det samme. Vi yder altid en professionel udskiftning af forrude og sikrer dig en autorude af høj kvalitet - da vi arbejder både med OE- og OEM-kvalitet.

 Udskifter forruder i hele Danmark

Din forrude og autoglasspecialist

Rudefix er det oplagte valg ved enhver glasskade såsom forrude skift. Som en førende specialist i Danmark får du mere end god kvalitet, når du vælger os. Dette gælder udskiftning af forruder, på alle typer forruder, gældende både nye eller ældre biler. Du får også den sikkerhed, der følger med, når du vælger en specialist.

Vi sørger for at kalibrere ADAS-styresystemet i bilen - noget, som de fleste ikke er klar over, at de har, eller at den nyeste teknologi skal kalibreres.

Vi har et godt forhold til forsikrings- og leasingselskaberne. Derudover sætter vi en ære i at yde fremragende autoglas-service. Når du har brug for en ny forrude i dit køretøj, hjælper vi dig gennem hele processen fra start til slut.

Vi tager os af papirarbejdet i forbindelse med din forsikringsskadesag, hvis dit køretøj f.eks. er leaset eller hvis dit forsikringsselskab dækker din skade.

Hvor skal jeg tage hen?

Fordelen ved at vælge vores landsdækkende service til udskiftning af forruder er, at du kan vælge mellem mange værksteder til udskiftning af bilruder over hele landet. Vi bestræber os på at gøre det nemt at finde et serviceværksted tæt på hvor du bor, hvor du kan få monteret en ny forrude i din bil.

Hvis du vil spare så meget tid som muligt, kan du også få en af vores mobile teknikere til at komme ud til dig for at udskifte din forrude. På den måde sparer du tid og kan i stedet bruge tiden på det, der er vigtigt for dig. Hos os får du en autoglas-service som er tilpasset den moderne tid. Bemærk at forruden skiftes af montøren i tøvejr.

Vi besvarer dagligt mange spørgsmål fra vores kunder, og for at gøre det nemmere så besvare vi nogle af dem her:

Hvad koster en udskiftning af forruden?

Det afhænger af din dækningsgrad i din forsikring. Vi kan se de fleste af de oplysninger, der er nødvendige for at give dig en præcis pris på kvalitets autoglas, når du oplyser din nummerplade. Med denne proces kan vi matche dit køretøjs VIN med den korrekte autoglas. Giv os et kald, så finder vi din pris.

Hvordan udskiftes den?

Forruden tager ca. 1,5 - 2 timer i gennemsnit at udskifte. Det er ikke legende nemt at gøre, da den gamle rude skal skæres fri, der skal påføres et nyt lag lim, og den nye forrude skal være perfekt monteret. Derudover skal dit avancerede førerassistentsystem også kalibreres, hvilket vi gør for dig.

Forrude skiftes i følgende etaper:

 1. Hele forruden skal skæres fri
 2. Gammel rudelim fjernes
 3. Der påføres primer på det nye autoglas
 4. Der påføres ny rudelim på glasset eller rammen
 5. Den nye forrude monteres korrekt
 6. Kalibrering af ADAS
Mobil forrude udskiftning

Bemærk: en nyligt skiftet bilrude skal holde stille i op til 45 min. Tørringstiden er inkluderet i den gennemsnitlige udskiftning, når den nye rude ikke er avanceret. Såfremt den nye bilrude er udstyret med ADAS, så tager den samlet rudeskift inkl. tørringstid en smule længere tid.

Udskiftning af forrude er ikke en vanskelig opgave, men det er en opgave, der kræver omhu og præcision. Vi bestræber os altid på at sikrestille et korrekt og godt resultat, ikke kun for dit udsyn, men vigtigst af alt for din sikkerhed

Mange nyere biler har avancerede førerassistentsystemer som f.eks. advarselssystemer til vognbaneafvigelse, men kun få er klar over det. Heldigvis er vi det og har inkluderet det i vores autoglasservice i den nye forrude. Vi har mange års erfaring med udskiftning af alle typer forruder på forskellige bilmærker, og sidstnævnte er for din sikkerheds skyld.

Er det tilladt at køre med en revnet forrude?

Du kan risikere en bøde fra politiet, så vi anbefaler, at du får skiftet forruden hurtigst muligt og undgår at køre med en revnet eller væsentligt beskadiget bilrude.

Hvad er tolerancen for den revnede bilrude?

Reglerne kan ændre sig med tiden, men du kan følge disse:

 1. Revner eller ridser, der forringer udsynet
 2. Revner, der er længere end 2-3 cm, så anbefaler vi en udskiftning af forruden

OBS: Husk at holde dig selv opdateret på nye synsregler

Stenslag bliver normalt til revner; herfra kan de hurtigt forvandle sig til en lille eller en stor revne. Reglerne gældende forrude syn, kan variere alt efter, hvor i forruden revnen er placeret.

Vi anbefaler altid at reparere glasskader på køretøjet med det samme. Du er også velkommen til at køre forbi et af vores værksteder, for at vurdere skaden og eventuelt få repareret din forrude.

Kan jeg betale uden forsikring?

Hvis du ikke har forsikringsdækning til udskiftning af autoglas, er det ikke noget problem. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at betale for en ny bilrude. Vi tager imod kreditkort og Klarna på vores hjemmeside

 Udskifter forruder i hele Danmark

Kan I kalibrere mit ADAS?

Til bilejere med avancerede førerassistentsystemer: Vi arbejder på at kunne kalibrere alle biler efter en forrudemontering som en del af vores autoglas-service, uanset bilmærke.

Hvad koster en ny forrude?

Prisen for en ny forrude afhænger af flere ting:

 1. Forsikringsdækning og selskab
 2. Køretøj
 3. Forrudens egenskaber

Heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde ud af præcist, hvad en udskiftning vil koste dig - vi skal bruge din nummerplade for at kunne give dig en korrekt autoglas-service for forrude skift.

Book tid til en ny bilrude og få forruden skiftet nemt og enkelt. Hos os får du en ny forrude af højeste kvalitet, der matcher din gamle forrudes egenskaber som f.eks. varmetråde, sensorer osv. I det fleste tilfælde kan vi klare opgaven og udskifte forruden dagen efter din bestilling er kommet ind.

 Udskifter forruder i hele Danmark

Find din pris her

Rudefix tilbyder konkurrencedygtige priser på udskiftning af forrude ud fra din nummerplade:

 1. Vi håndterer din forsikringserstatning ✔️
 2. Vi giver en øjeblikkeligt online pris ✔️
 3. Du kan bestille tid på hjemmesiden ✔️

Her en liste over selskaber som vi håndterer glasskader for: Tryg | Topdanmark | GF | Købstædernes | Gjensidige | Lokal | Nem | Alka | Codan | Lærerstandens brandforsikring

Det hele forgår online: På få klik kan du finde frem til en fordelagtig pris på en ny rude.

Til sidst…

Hvis du er i tvivl om din forrude har behov for et eftersyn eller en kærlig hånd, så ring på telefon 71991077 og lad os snakke om sagen.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og give dig sikkerhed for, at du ikke løber unødige risici.

For i sidste ende handler det jo om din sikkerhed.

Som altid skal kvaliteten være i højsædet. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet af vores produkter eller serviceydelser. Du må gerne forvente den bedste service, når vi kommer for at udføre en udskiftning af forrude.

 Udskifter forruder i hele Danmark

Bilmærker

Abarth Aiways Alfa Romeo Audi BMW Chevrolet Chrysler Citroen Cupra Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai ISUZU Iveco Jaguar Jeep Kia Land Rover Lexus MAN Maserati Maxus Mazda Mercedes MG Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Saab SCANIA Seat Skoda Smart Ssangyong Subaru Suzuki Tesla Toyota Volkswagen Volvo Xpeng

Spørgsmål og svar

Folk der har valgt forrudeskift spørger