+4571991077 info@agsd.dk

Velkommen til Rudefix’ nye ugentlige indlæg, hvor vi dykker ned i ugen, der lige er gået. Hvert uge er unik på sin egen måde, men det er nemt at tiden drukner i en passioneret arbejdsbyrde, og at vi glemmer alt om, hvad der skete for bare et par dage siden! Vi benytter lejligheden til at invitere dig med på denne rejse med os – hvorfra du vil få glimt af nogle af de opgaver som vi har været ude og løse.

Vores blogindlæg vil fremhæve nogle interessante ting, der fandt sted i løbet af ugen, såsom at sætte fokus på spændende bil modeller eller enkeltpersoner, der gør en meningsfuld indflydelse.

Ford Ranger forrude monteret i Nordjylland

Vores montør Tommy havde sit at se til i denne sag. Han vidste, at det ville kræve lidt ekstra research, da det var første gang, han skulle opleve Ford Ranger-modellen, men det afholdt ham ikke fra at tage udfordringen op.

Tommy brugte flere timer på at forberede sig på denne opgave, slå reference materiale op og trække på sin viden fra tidligere udskiftninger for at sikre sig, at han var udstyret med al den nødvendige ekspertise, inden han tog af sted til Aalborg området.

Med et mål for øje og det, der føltes som en hær af information bag sig, tog Tommy af sted med en ny forrude på slæb, klar til at udskifte den med effektivitet og omhu. Da arbejdet var afsluttet, var vi sikre på, at Tommy gjorde et godt stykke arbejde – endnu en tilfreds kunde!

En Toyota Verso fik en ny forrude i Hillerød

Vi havde det privilegium at skifte en forrude på en Toyota Verso hos en kunde i Hillerød. Efter en grundig gennemgang af køretøjet gik vi hurtigt og effektivt i gang med arbejdet. Vores erfarne teknikere leverede en effektiv service og udskiftede forruden med ekspertise og knowhow; det blev gjort inden for kvalitetsstandarderne og vores kunde var glad!

Selv om det altid er tilfredsstillende, når et arbejde bliver udført korrekt, var jeg særligt tilfreds med denne udskiftning, da det tog mig mindre tid end normalt, fordi pasformen og finish var så præcis. På trods af et indledende indtryk af kompleksitet var jeg hurtigt i stand til at installere forruden i rekordfart uden at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Det er derfor, jeg elsker at arbejde for en autoglasmontør – det giver mig stor tilfredshed at vide, at jeg med sikkerhed kan levere resultater, der er uovertrufne!

Montørens synspunkt efter opgaven var afsluttet

Vi sætter en stor ære i at give bilejere løsninger af høj kvalitet, understøttet af den nyeste teknologi, materialer i topklasse – selv til de mest basale opgaver. Så hvis du nogensinde har brug for en udskiftning eller reparation af forruden på din Toyota Verso – så er vi her for at hjælpe.

Peugeot 207 forrude skiftet i Rødovre

At udskifte forruden på en Peugeot 207 i Rødovre var en givende oplevelse. Vi arbejdede effektivt og hurtigt, og det lykkedes os at udskifte hele forruden med materialer af professionel kvalitet. Det var en solskinsdag, hvilket gjorde det lettere for os at sikre, at den fugemasse, der blev brugt på kanterne, holdt ordentligt. Vi dobbelttjekkede alt vores arbejde, inden vi underskrev jobbet – vi sætter en ære i at sikre, at hver montering som, vi udfører, er perfekt og sikker. Kunden var yderst tilfreds med det høje serviceniveau, han modtog, og var mere end tilfreds med resultatet af vores hårde arbejde fra morgenstunden!

Som det sidste…

Glem ikke at efterlade en mening eller to, så andre også kan få gavn af det! Vi værdsætter alle kommentarer her på Rudefix, da de er med til at fremme diskussionen i vores autoglas fællesskab, så bliv ved med at komme tilbage hver mandag for at få mere indsigt i, hvad der har præget ugen før.

5/5 - (1 vote)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.