+4571991077 info@agsd.dk

Hejsa, det er Nino fra Rudefix. Vi har haft en travl start på måneden, da vi har arbejdet hårdt for at hjælpe vores kunder i hele Danmark med deres autoglasudskiftninger. Det har været en produktiv uge, og jeg ville gerne dele disse højdepunkter med dig for at give dig et indblik i det fantastiske arbejde, som vores team udfører hver dag.

Jeg har personligt været vidne til, at vores team blandt andet har udskiftet en Seat Ibiza forrude i Søborg, en Kia Rio forrude i Ballerup og en Ford Ka forrude i Smørum. På den anden side af landet, var vi også en tur forbi byer som Lemvig og Vinderup – hvor vi ikke kommer alt for tit.

Ny Seat Ibiza forrude monteret i Søborg

Victor er en af vores dygtige autoglasteknikere hos Rudefix, og i sidste uge var han ude på en opgave for at udskifte forruden på en Seat Ibiza i Søborg. Da han ankom til stedet, var bilens ejer lidt betænkelig ved processen, men Victor fik hurtigt fjernet deres frygt med sin venlige og professionelle opførsel.

Da Victor gik i gang med arbejdet, var det tydeligt, at han var en mester i sit håndværk. Han fjernede forsigtigt den gamle forrude og sørgede for ikke at beskadige nogen af de omkringliggende komponenter. Derefter monterede han den nye forrude med præcise målinger og høje standarder med en sømløs præcision.

Bilens ejer var forbløffet over, hvor hurtigt og gnidningsløst hele processen forløb. På ingen tid var hans Seat Ibiza klar til at køre på vejen igen med en helt ny forrude, der sad sikkert på plads. De var så taknemmelige for den enestående service, som Victor og Rudefix-teamet leverede.

Victor var med et smil på læben glad for at have hjulpet endnu en tilfreds kunde og for at have vist sine færdigheder. Han satte sig ind i sin varevogn igen og kørte af sted til sin næste opgave, klar til at gøre det hele om igen og fortsætte med at levere service af højeste kvalitet.

….. videre til en Kia Rio i Ballerup

Derefter var Victor på vej til Ballerup for at udskifte forruden på en Kia Rio. Da han ankom, var ejeren af køretøjet imponeret over Victors professionelle fremtoning og hans veludstyrede varevogn.

Victor gik straks i gang med arbejdet og startede med en grundig inspektion af Kia Rios eksisterende forrude for at afgøre, hvad der var den bedste fremgangsmåde. Derefter fjernede han den gamle forrude og forberedte området omkring ruderammen til den nye forrude.

Med rolige hænder og mange års erfaring monterede Victor den nye forrude med lethed og sørgede for, at den var perfekt justeret og sikkert fastgjort. Ejeren af Kia Rio var imponeret over Victors hurtighed og opmærksomhed på detaljerne og kunne ikke tro, hvor hurtigt processen blev afsluttet.

Da arbejdet var udført, gav Victor køretøjet en sidste inspektion for at sikre, at alt var i orden, og ejeren var helt tilfreds med resultatet. De takkede Victor og Rudefix-teamet for deres enestående service og for at få dem tilbage på vejen med en helt ny forrude.

Victor var som altid glad for at hjælpe og stolt af det arbejde, han havde udført. Han sagde farvel til den taknemmelige ejer og tog af sted til sin næste opgave, klar til at yde den samme service af høj kvalitet til sin næste kunde.

Ford Ka forrude skiftet i Smørrum

Det sidste stop på dagen var i Smørrum, hvor han fik til opgave at udskifte forruden på en Ford Ka. Takket være Rudefix-teamets effektive ruteplanlægning kunne Victor ankomme til tiden og gå direkte i gang med arbejdet.

Som sædvanlig startede Victor med at vurdere den eksisterende forrude omhyggeligt og noterede sig eventuelle udfordringer, der kunne opstå under udskiftningsprocessen.

Med præcision og hurtighed monterede Victor den nye Ford Ka forrude og sørgede for, at den var perfekt justeret og sikkert fastgjort. Ejeren af Ford Ka’en var imponeret over Victors ekspertise og effektivitet og var taknemmelig for den enestående service, som Rudefix leverede.

Inden han tog af sted, gav Victor køretøjet en sidste inspektion for at sikre sig, at alt var i orden, og at vinduesviskeren fungerede som de skal. Ejeren takkede for et veludført arbejde og Victor, der altid er professionel, var tilfreds med endnu en vellykket udskiftning og var taknemmelig for at have haft mulighed for at hjælpe endnu en kunde.

Han satte sig ind i sin varevogn og kørte tilbage til Rudefix’ hovedkvarter, klar til at gøre det hele igen i morgen.

Og dermed er endnu en travl uge med udskiftning af bilglas slut hos Rudefix. Vi er stolte af den enestående service, som vores dygtige autoglasteknikere yder, og vi er super taknemmelige over for vores kunder, fordi de vælger os til deres behov for udskiftning af forruder.

Mens vi ser frem mod næste uge, glæder vi os til at dele vores seneste højdepunkter og historierne om de køretøjer og kunder, vi har hjulpet. Vi vender tilbage næste mandag med en opdatering om de seneste udskiftninger og om, hvordan vi fortsat leverer service af højeste kvalitet til bilister i hele Danmark.

Så hold dig opdateret, og hvis du som altid har brug for hjælp til din bils forrude, så tøv ikke med at kontakte os hos Rudefix. Vores venlige og kyndige team er altid klar til at hjælpe!

5/5 - (3 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.