+4571991077 info@agsd.dk

Nu hvor vi går ind i de sidste dage af januar, er det tid til at opsummere uge 4 af alle de fantastiske højdepunkter, som vores fællesskab af autoglasmontører har delt og oplevet i løbet af årets første måned.

Hver uge, fra solopgang til solnedgang, arbejder vores team af autoglasteknikere flittigt og problemfrit sammen for at sikre nye bilruder for alle. Hver person på holdet bidrager på sin egen måde, så vi kan udføre vores mission med ekspertise – at være en af de mest betroede udbydere af reparationer og udskiftninger af forruder i hele Danmark. Vi er stolte af vores håndværk og ved, at enhver vellykket installation kræver dygtighed, professionalisme og overlegen kundeservice.

Vi byder februar velkommen med en bølge af positivitet og højt humør! Læs med for at finde ud af hvad uge 4 i havde i vente for os?!

Fiat Punto monteret hos en kunde i Glostrup

Det er utroligt at se, hvor godt Fiat Punto har klaret tidens tandprøve i Danmark. Det virker som en evighed siden, at den afløste Fiat Uno som landets foretrukne bil, og alligevel er den her stadig i fuld vigør. Beviset på dens langvarige holdbarhed kom i sidste uge, da Victor monterede en ny forrude til en af dens stolte ejere i Glostrup.

De var bekymrede for at få reservedele til en ældre bil, men heldigvis er der stadig masser tilbage. Hvis du nogensinde har behov for en ny Fiat bilrude til en ældre model, så går vi gerne den ekstra længde for at hjælpe dig.

Ny siderude til en Mercedes C Klasse

Vi havde for nylig fornøjelsen af at hjælpe en kunde med at udskifte sin ødelagte Mercedes C-klasse siderude. Vi handlede hurtigt for at sikre, at det var muligt at yde service samme dag, og vores team af erfarne autoglasmontører var til rådighed for at få arbejdet udført.

Vores kunde var utrolig taknemmelig, da de var blevet svigtet af en alternativ løsning, inden de kom til os, og havde brug for at få bilen repareret hurtigst muligt. Med vores ekspertviden om Mercedes-modeller var vi i stand til at levere en løsning på ingen tid! Service som denne går sjældent ubemærket hen, så vi er stolte af at kunne sige, at vores kunde var mere end tilfreds med sin oplevelse hos os.

En BMW på Frederiksberg fik en ny forrude

At udskifte en forrude på en BMW 3-serie fra 2001 på Frederiksberg var ikke nogen let opgave. Den præcision, der kræves, når den gamle rude skal fjernes og den nye monteres, kræver erfaring for at gøre det ordentligt. Vi tog os god tid og holdt nøje øje med detaljerne og sørgede for, at alt blev genindsat forsvarligt, så netop denne BMW kan komme tilbage på Frederiksbergs veje med alle passagerer i sikkerhed.

Vi er altid super glade for at hjælpe nogen med deres autoglas behov.

Nogen gange går det også galt

Hos Rudefix stræber vi efter at levere den højeste kvalitet af håndværk til hver eneste kunde, hver eneste gang. Det er sjældent at det forekommer, og det sker heldigvis ikke mere end én ud af hundrede gange. Men tilbage i august skiftede vi en Citroen Grand Picasso forrude, her oplevede kunden for nyligt at den udvendige listen fløj af under kørslen.

Så da vi fik besked om at det var sket, sørgede vi for at rette op på det og hurtigt få køretøjet tilbage i perfekt funktionsdygtig stand igen. Vi forstår, hvor vigtigt det er at sikre, at vores kunders køretøjer kører, og ser ud som de skal!

Vi er spændte på at se, hvad den nye uge har i vente for os på Rudefix. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores autoglasudskiftning til kunder i hele Danmark. Hvis du står og mangler en ny forrude, så tøv ikke med at give os et kald eller bestille selv online. Vi vil mere end gerne hjælpe dig.

Tak fordi du læste med og hav en god uge!

5/5 - (4 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.