+4571991077 info@agsd.dk

Januar har været en ret usædvanlig måned for os her hos Rudefix på grund af den store mængde regn. På trods af vejret har vi styret vores logistik godt, så mange kunder stadig kunne få udskiftet deres autoglas. Det er ikke let at montere glas, mens det vælter ned udenfor, men vores dygtige montører tilpassede sig hurtigt og fik arbejdet gjort. Vi er stolte over, at vores service fortsat er afgørende for mange mennesker i denne regnfulde måned.

Vi er så glade for at kunne fortælle, at vores vognpakke er blevet udvidet! Vi har netop tilføjet en anden Mercedes E-Vito, så vi kan sende en af vores teknikere ud for at besøge kunder rundt om i landet på en mere miljøvenlig måde. Ikke alene reducerer dette nye køretøj vores CO2-fodaftryk, men at have to helt nye varevogne gør det muligt for os som autoglasmontør at være mere pålidelig ved at sikre, at der altid er nogen til rådighed for reparation eller udskiftningsservice.

Ny uge, nye udfordringer

Det har været en begivenhedsrig uge for os! Vi har arbejdet hårdt på at montere autoglas på biler i alle former og størrelser. Professionelle glasmontører er vores største aktiv her hos Rudefix – vi er afhængige af deres hårde arbejde for at yde service af højeste kvalitet til vores kunder. Vores teknikeres passion for at tage fat på udfordrende projekter er det, der gør dem så succesfulde som autoglasspecialister. De har drivkraften og entusiasmen til at finde effektive løsninger og sørge for, at hvert job bliver udført til perfektion.

Dobbelt rudeskifte på Fyn

Vi havde en kunde fra Fyn, som ugen forinden kontaktede os med en forespørgsel. Han var på udkig efter en dobbelt autoglas udskiftning til sin Renault Laguna og skulle have udskiftet både forrude og bagrude. Som altid var vi glade for at hjælpe ham og gik i gang med hans ordre hurtigst muligt.

Bilruderne til denne Laguna fra 2003, befandt sig i Sverige. Men takket være en effektivt leverandører skulle vi kun bruge to dage, før de ankom sikkert til montøren! Det var en stor tilfredsstillelse at se resultatet af vores arbejde og du kan se det endelige produkt i al sin pragt på billedet nedenfor.

Ny forrude monteret i Kolding

Det kan til tider være en udfordrende opgave at udskifte forruden på en Renault Megane, men vi havde ingen problemer med forruden i Kolding.

Kunden havde bekvemmeligheden af sit eget værksted, hvilket betød, at selv når det regnede, kunne vi udføre udskiftningen uden problemer. Det sparede os i hvert fald masser af tid og gav os mulighed for at tage os af vores kunde uden forsinkelser. Alt i alt endnu en vellykket udskiftningsopgave for vores virksomhed!

Peugeot 107 siderude i Århus

Da vores kunde i Århus havde brug for en hurtig udskiftning af sideruden til sin Peugeot 107 bil, kunne vi levere varen. Vi ved, hvor vigtigt det er at få din bil tilbage på gaden, og derfor handlede vores team hurtigt, da vi blev kontaktet for denne opgave. Vores prioritet er altid at levere en hurtig og pålidelig løsning, så vores kunde kunne få tryghed og komme tilbage på vejen hurtigst muligt.

Vi sætter en ære i at levere et yderst tilfredsstillende resultat uden at skulle ofre sikkerhed eller kvalitet, så når du har brug for en udskiftning af siderude, så husk at vi er her for at hjælpe!

Har du brug for hjælp til et autoglasproblem?

Tag kontakt til os på 89877224, så hjælper vi dig med glæde. Hav en god uge fra teamet hos Rudefix!

3.7/5 - (18 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.