+4571991077 info@agsd.dk

Hej alle læser på Rudefix-bloggen!

Vi er super spændte på, hvad året 2023 har i vente. Vi har ambitiøse mål og planer om at udvide vores virksomhed og levere endnu bedre service til hver eneste af vores kunder. Vi har investeret massivt i ny teknologi og innovative processer for at sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste produkter til dine autoglasbehov. Med et større servicenetværk, banebrydende værktøjer og materialer i topklasse bliver dette år en fantastisk rejse med os – du behøver ikke længere vente i dagevis på at få skiftet din bilrude.

Friske perspektiver fra hverdagen

Vi er klar til at gå nye veje! Som organisation og autoglasmontører glæder vi os til til at få dig med på denne rejse og give et indblik i vores daglige drift. Vi er klar til at udforske nye måder at kommunikere med vores læsere, og det er et privilegium for os at kunne dele vores succeser og læring med dig. Vores aktiviteter er i konstant udvikling, og alle nye idéer og holdninger vil hjælpe os med at holde os på forkant med branchen.

Ugens højdepunkter:

I disse dage synes den våde sæson at forsætte i Danmark. Det er en utrolig ubelejlig tid for os alle sammen, men det giver dog håb fra en autoglasmontørs synspunkt. Når det drejer sig om udskiftning af autoglas og andre reparationer, er tørt vejr at foretrække – en lille smule regn kan gøre forskellen mellem succes og fiasko, når der udføres så delikat et arbejde.

Lexus RX450

I sidste uge vi fik mulighed for at udskifte bagruden på en Lexus RX450 på værkstedet i Brøndby. Det var en ret spændende opgave, da det var anderledes end det vi ofte laver hos Rudefix! Det var fantastisk at se, hvordan en ny bagrude genetablerede og forvandlede denne smukke bils udseende på ny.

Super service og hurtig fra start til…

Super service og hurtig fra start til slut.
De løste en besværlig opgave hurtigt.

To gange Peugeot

Vores nylige tur til Nakskov og Søllested var en succes. Vi havde fornøjelsen af at montere to nye Peugeot forruder på én dag. Blandt andet har 208-modellen et ret usædvanligt design af forruden, men vores tekniker fik hurtigt fornemmelsen af den. På samme måde var vi ekstra omhyggelige, da vi udskiftede forruden på en Partner bil, fordi dens størrelse og form var anderledes end på almindelige biler.

Det var noget af en interessant rejse, der førte os sydpå og sikrede, at disse to biler igen kunne køre sikkert uden at skulle bekymre sig om deres forruders integritet.

Ford Kuga og Skoda Octavia

Sidst på ugen var vi blandt andet Vesterbro for at udskifte en Ford Kuga siderude og var efterfølgende på vej til Gentofte for at skifte en Skoda Octavia forrude. Opgaven var ret ligetil, og det lykkedes os at få den udført på begge opgaver på relativt kort tid. Kunderne var tilfredse med arbejdet, og vi var i stand til at få dem tilbage på vejen på ingen tid.

Vores team kan ikke vente med at dele alle de fantastiske nye opdateringer, der kommer i næste uge! God mandag herfra

3.8/5 - (20 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.