+4571991077 info@agsd.dk
Bil forrude

Forstå hvordan tingene virker

Det siger sig selv, at når du tager din bil at køre på vejen, så vil du ikke kunne undgå risikoen for bilulykket, uanset hvor meget du følger reglerne, og hvor opmærksom du er, mens du kører.

Vi kan, og bør, tage vores forholdsregler, men vi kan ikke helt undgå risikoen for problemer.

En ting der gælder for alle ulykker, uanset omfanget og typen, er at din bil bliver beskadiget – og den første og mest alvorlige skade sker på dine bilruder.

Enten går bilruden helt i stykker, eller også er den revnet. Så i dette tilfælde, har du virkelig brug for, at forstå hvordan tingene virker, i forhold til udskiftning af forrude.

Det er ikke kun i forbindelse med ulykker at bilruden kan gå i stykker, der er også andre faktorer der kan beskadige glasset.

I løbet af ekstreme vintre, kan glasset eksempelvis trække sig sammen og revne.

Nogle gange skaber små sten, der rammer ruden mens vi kører, små revner, som vi plejer at ignorere.

Når vinteren så kommer, og de ruden udsættes for de kolde temperaturer, så skaber det nogle forhold der gør, at den samme mindre revne udvikler sig til en stor revne, og så er det ikke noget du kan ignorere længere.

Spild ikke din tid

Revner i forruden kan forringe førerens synlighed, hvilket let kan gå hen og  forårsage endnu større skader, på både bilen og dens passagerer..

Det altså uden tvivl bedst at udskifte forruden, hvis man har så alvorlig en skade.

For at spare penge, prøver rigtigt mange at gøre brug af  ‘Gør det selv’ metoder til at reparere glasset.

Efter min mening, bør du ikke spilde din tid på at kaste dig ud i det projekt, fordi det næsten aldrig virker i sidste ende.

Bedste og sikreste løsning

Tag din bil hen til de fagfolk, der kan løse problemet med stor ekspertise. Efter at have undersøgt skaden, vil eksperten kunne rådgive dig som bilens ejer om, hvad der er den bedste og sikreste løsning.

Udskiftning af bilruder kræver specielt klæbemiddel og lim, som almindelige mennesker ikke har.

Derfor er den bedste måde at håndtere din beskadigede forrude, ganske enkelt at tage den til et reparationscenter.

Din sikkerhed

Du bør heller ikke være helt ukritisk i hvem du får til at stå for reparationen. Ligesom der findes mange idéer om hvordan problemet lige hurtigt kan løses derhjemme, så er der også nogle mekanikere der er lidt for kreative i deres tilgang til reparationer.

Husk at det er din sikkerhed der er på spil her, så sørg for at dem der kigger på dine bilruder og træffer en beslutning, ved hvad det er de laver.

Hvis du kan tage hen på et autoriseret værksted er det selvfølgeligt klart at foretrække, da de bruger originale dele og har meget at tabe ved at rådgive dig forkert.

5/5 - (5 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.