Vi ved af erfaring af miljørigtige biler er udstyret med en bilrude som er ligeså udsatte for skader på bilruden, som alle andre biler. Når det eksempelvis gælder stenslag, hvilket i sidste ende ofte kræver et rudeskift.

I Danmark går det godt med den grønne omstilling til mere miljørigtige biler. Infrastrukturen bliver gradvist opgraderet og vi får flere lade stationer bliver opstillet, således at man kan komme landet rundt og altid have mulighed for at oplade sin elektriske bil på vejen.

Derudover har vi en regering som tænker langsigtet og forsøger at skubbe udviklingen op vej, ved blandt andet nedsætte registreringsafgiften på grønne biler. Målet er at vi i Danmark skal have 1 million elbiler i år 2030. De nyeste tal fra De Danske Bilimportører oplyser at de elektriske- og hybride biler stod for 30% af de nye biler som blev registreret i landet i juli 2021.

Man kan sige at vi langsomt og sikkert er på ret vej og det bliver spændende at se om den positive udvikling forsætter i samme positive retning de kommende år. Vi er klar til at følge med udviklingen og løfter rudeskift opgaver på alle nye type af biler.

El-bil til oplading med gønt skær
Hvor meget kan opladningstiden yderligere forkortes?

Plugin-hybridbilerne bygger broen for elbiler

Siden 2016 har vi set at flere dansker taget hybrid og plugin-hybridbilen til sig. Det er sket i takt med at flere bilproducenter har satset stort på at udvikle forskellige hybride varianter til deres flåde. Vi observerer også hvordan flere og flere nye modeller der udkommer på markedet hvert eneste år. Når vi kigger på listen hvad der kommer til Danmark i år 2021 og 2022, så er der rigtigt mange nye biler som vi glæder os at stifte bekendt skab med.

Lige nu er der 75 forskellige elektriske bilmodeller at vælge i mellem på det danske marked, hvilket er markant højere end samme tidspunkt sidste år, hvor antallet af indregistrerede elektriske modeller var 27.
De Danske Bilimportører

Udfordringen for elbilerne

Enhver der har sat sig lidt ind i elbiler, ved at kapaciteten på batterierne er alfa omega. Den seneste tid er udvikling blevet hjulpet godt på vej, og vi er ved at ramme et niveau på udholdenhed af batterierne som kan overbevise nye bilkøber om at tage elbilen mere seriøst. Den igangværende pandemi på verdensplan har uden tvivl sat en mindre kæp i hjulet. Selvom flere bilproducenter satser stort på udvikling af nye elbiler, så er efterspørgslen meget større end hvad batteriproducenterne kan imødekomme. Dette er absolut ikke noget som hjælper os i Danmark om at komme i mål i år med 1 million biler i år 2030. Elbilen har haft sine udfordringer før og kommer også uden tvivl om at få det i fremtiden.

Batterimåler til Elbil
Hvor meget strøm er der tilbage på min elbil?

Rudeskift til elbiler, plugin-hybrider og hybrider

Rudefix arbejder tæt med de største glas leverandører i Danmark og Europa. Vi arbejder målrettet på at hele tiden opdatere vores database med deres, således at vi hele tiden er ajourført med de bilruder der er tilgængelig og som vi kan assistere vores kunder med at udskifte deres beskadige bilrude, uanset hvilken biltype af bil som de har.

På vores hjemmeside www.rudefix.dk kan du altid finde frem til hvilke bilruder vi kan udskifte, ved at vælge type af bilrude, bilmærke, model og årgang. Vores ambition er at et nyt rudeskift skal være enkelt og udføres til en fornuftig pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vores kompetente rudemontør bliver løbende klædt på for at kunne håndtere rudeskift som gradvis bliver mere kompleks på biler, i takt med at bilproducenterne udvikler alt mere teknologiske køretøjer, hvoraf en del af teknologien placeres i eksempelvis forrude. Vi står klar til at byde dig velkommen.

Rudefix anbefaler:

*Oversigt over hvilke plugin-hybridbiler der findes, læse denne FDM test guide.
*Vil du vide hvilke nye elbiler der kommer til Danmark, så læse denne FDM artikel.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *