Skal du have skiftet forruden på din Ford Fiesta?

Ford Fiesta forrude skift på din adresse

Så kan denne artikel blive den vigtigste, du kommer til at læse i dag.

Er der kommet et stenslag på din forrude er det ikke en god idé bare at lade stå til. Specielt fordi skaden ikke hverken forsvinder eller bliver mindre.


I sig selv kan et stenslag være relativt nemt at reparere – og er du hurtigt ude med reparationen kan du måske ovenikøbet undgå at skifte hele forruden.

Hos Rudefix har vi mange års erfaring med forrudeskift og stenslag, og vi garanterer et højt professionelt serviceniveau og hurtig udskiftning, så det du kommer ud for er mindst muligt bøvlet.

Klik her eller ring på telefon 89877224 for yderligere information.

Hvornår bør du skifte forruden på din Ford Fiesta?

Har du bare et enkelt stenslag i ruden er det ikke sikkert, at du er nødt til at skifte den. Det kommer helt an på hvor meget din forrude har lidt skade.

Er det stenslag du har i ruden, stort eller har det fået forruden til at krakelere, så er det klart, at en udskiftning af din Ford Fiesta-forrude ikke kan undgås.

Det er dog ikke kun i de tilfælde hvor stenslaget er stort at der kan være behov for udskiftning af hele forruden. Er der f.eks kommet et stenslag tæt ved forrudens kant, eller har du mere end 5 stenslag kan det også være nødvendigt at gribe ind.

Er du i tvivl om et indgreb er nødvendigt så ring på telefon 89877224 og tal med en af vores eksperter. Vi står parat til at hjælpe dig med at finde ud af, om det er nu forruden skal skiftes eller om du kan vente og se tiden an.

Forrudeskift på din Ford Fiesta – hvad kommer der nu til at ske?

Hvordan kommer det helt praktisk til at fungere når du skal have skiftet forruden på din Ford Fiesta?

Det er nemt og ligetil at skifte din Ford Fiestas forrude. Her er en liste over, hvordan et skift af forrude som regel foregår:

1. Bestil tid online.

Rudeskiftet bestiller du online. Du vælger selv den tid, der passer dig bedst.

2. Vælg hvor reparationen skal finde sted.

Enten møder du op hos os eller også kommer vi ud til dig. Efter at have sagt goddag begynder vi reparationen af din Ford Fiesta.

3. Bortrenovering af den gamle forrude.

Vi tager den gamle forrude med og sørger for, at den bliver kasseret. Det er nemt for os og så du ikke skal tænke på det.

4. Du er klar til at køre igen.

Nu har din Ford Fiesta nu en ny forrude, og du kan komme tilbage til det, du var ved da stenslaget ramte.

Det var da nemt, ikke?

Hvad er inkluderet i prisen når forruden på din Ford Fiesta skal udskiftes? 

Det gode ved vores service er, at du fra starten præcist ved, hvad det vil koste dig at få installeret den nye forrude.

Allerede når du tager kontakt til vores website vil du blive spurgt om 

  • hvilken type rude du ønsker at skifte
  • hvad mærke din bil er
  • hvilken model det er
  • hvilken årgang den er

Når du har sat disse data ind i skemaet vil systemet automatisk beregne prisen på den nye forrude, leveret og installeret uden yderligere udgifter.

Inkluderet i prisen får du følgende produkter og serviceydelser:

  • Vi kommer ud til dig, der hvor bilen står parkeret. En yderligere sikkerhed for dig hvis forruden er i dårlig stand.
  • Du får en ny forrude i høj kvalitet, monteret og afprøvet så vi er sikre på, at alt er i orden.
  • Vi flytter bakspejl og evt. p-skive til din nye forrude.
  • Du slipper for at kassere den gamle forrude, det gør vi for dig.
  • Du får rådgivning og vejledning – og et smil – med oven i købet. Så bliver det vist ikke bedre…
Ford Fiesta forrude skift på din adresse

Hvad koster det at skifte forruden på din Ford Fiesta?

Prisen for forrudeskifet afhænger af din bils mærke, model og alder. Har du en Ford Fiesta fra 2018 koster en almindelig forrude 2.792,88 kr.

Forruden for samme model men som har Brake Assist, lidar/radar, grøn tone og regnsensor og som samtidig er støjreducerende og opvarmet koster 6.268,13.

https://rudefix.dk/ kan du se, hvordan processen med forrudeskift fungerer, du kan få et tilbud på en ny forrude og du kan ligeledes bestille tid til forrudeskift.

Dækker forsikringen?

Husk endelig at tjekke, om din forsikring dækker. Stenslag er ofte inkluderet i nyere bilers forsikringspolice – og det VILLE da være ærgreligt at gå glip af forsikringspenge som du har ret til, ville det ikke?

Husk også at tjekke, om der er klausuler på valget af forhandler eller om du frit kan vælge hvem du ønsker skal udskifte din forrude.

Det er utrolig væsentligt, specielt ved et forrudeskift, at sikkerheden er i orden, at materialerne er af høj kvalitet og at ekspertisen hos de fagfolk som skal udføre arbejdet er i top.

Gå aldrig på kompromis med din sikkerhed når du vælger værksted til dine reparationer. Og lad heller ikke dit forsikringsselskab gøre det!

“Det er bedre at forebygge end at helbrede” – ved du godt, at du kan få stenslagsklistermærker til at sætte på din forrude hvis uheldet er ude?

Det er ikke alle stenslag, som er ødelæggende for din forrude. Mange kan faktisk repareres uden at være nødt til at skifte hele forruden.

Men det kræver, at du er kvik og sætter et stenslagsklistermærke på skaden, så snart den er sket.

For at kunne reparere et stenslag er det nødvendigt, at det er rent og frit for fugt. Så sker det, at der kommer et stenslag på din forrude er det med stoppe bilen på et sikkert sted og sætte et stenslagsklistermærke på med det samme.

Du kan hente dem gratis hos os. Kom ind forbi en dag, hvor du er i nabolaget og hent nogen stykker – til partneren, kompagnonen, børnene, naboen, familien…

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at hjælpe andre (og undgå større skader på din forrude).

Er du usikker på, hvor vidt skaden du har skal repareres eller ej, så tag kontakt til os på telefon 89877224. Hav et billede eller to af hvordan “det ser ud” ved hånden til hjælp for vores ekspert. Så er det lettere at rådgive dig om, hvad der nu skal ske og du kan få den bedst mulige service på den kortest mulige tid.

Du kan også bestille tid til et eftersyn af alle ruder, hvis du har fornemmelsen af, at noget ikke er som det burde være.

Din sikkerhed bør ALTID være i hovedsædet, og din forrude er en utrolig væsentlig del af din bils sikkerhedsudstyr.

Ford Fiesta forrude udskiftning hjemme på din adresse

Og kunderne…hvordan oplever de et forrudeskift i en Ford Fiesta hos os? 

Det er ikke så længe siden, vi fik en bestilling på en ny forrude. Og Jane Andreasen fra København siger til Trustpilot om sin oplevelse med et Rudefix-forrudeskift i sin Ford Fiesta:

“Super priser, super priser og super fleksible. Rudefix havde en forrude parat på bare 2 dage efter bestillingen. Deres montør Thomas var forstående og tålmodig. Vi fik endda et nyt bakspejl, da vores ikke passede til den nye rude.

Jeg kan varmt anbefale Rudefix.”

Til sidst…

Lad os hjælpe med at holde din forrude i god stand. Hvis du er i tvivl om der skal gøres noget så ring på telefon 89877224 og lad os få dig tilbage på vejen igen så hurtigt som det er forsvarligt.

Vi står klar med vores ekspertviden – og et smil på læben – for at svare på dine spørgsmål og give dig sikkerheden for, at du er i gode hænder.

Vi ønsker at du skal have en så god oplevelse som overhovedet muligt også når uheldet har været ude og din Ford Fiesta har behov for at få skiftet sin forrude. For i sidste ende handler det jo kun om én ting:

Din sikkerhed.

Og det er et sted, hvor vi ALDRIG vil spare. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken servicen eller kvaliteten i vores produkter og serviceydelser.

Kig ind til os, ring på telefon 89877224 eller bestil tid direkte på https://rudefix.dk/ og få forruden i din Ford Fiesta kigget efter i sømmene eller om nødvendigt udskiftet, så du igen er sikker på vejen.

5/5 - (6 votes)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.