Det værste, der kan ske, hvis du ikke får repareret autoglas, er et stenslag i din forrude. Men hvad er virkeligheden?

Meget mere sandsynligt vil det være, at de andre endesten bliver knust af splint fra større sten, der er sparket op under kørsel på grusveje eller byggeområder med køretøjer, der kører i nærheden
Jeg har set dette på første hånd, da jeg arbejdede hos en bilforhandler i sommerferien!

Heldigvis er der flere ting, du kan gøre, hvis din forrude er blevet beskadiget i forbindelse med en ulykke.

Du bør aldrig ignorere skader på ruden, selv om de måske ikke ser alvorlige ud ved første øjekast; at få dem repareret med det samme kan redde liv!

Lille flænge eller revne i din forrude, skal du ikke ignorere den.

Hvis du har en lille flænge eller revne i din forrude, skal du ikke ignorere den. Jo længere tid skaden ikke bliver behandlet, jo større er sandsynligheden for, at yderligere revner bliver større og i sidste ende kan føre til udskiftning af hele glasoverfladen med en ufarvet rudefilm (et prisskilt).

Vibrationer fra kørsel kan få disse små splinter/revner til at udvikle sig til fuldgyldige udvidende revner – fartbump er særligt farlige, fordi de tvinger både luftmolekyler under tryk ind i små sprækker og trækker snavs med sig så revnen ikke kan limes

Det kan være meget farligt og dyrt at ødelægge din forrude. Du risikerer ikke kun at blive skadet i et uheld, men også at få potentielt dyre bøder!

Med alt dette i tankerne – og for at sikre, at eventuelle skader bliver udbedret, inden du kører ud på en eventyrlig køretur – anbefaler vi, at du tager dig af de små splinter eller revner med det samme, så de ikke vokser sig større senere i forløbet.


Må jeg tilføje: Hvis der er én ting, vores team ved, hvordan man gør, er det at reparere ødelagte bilruder

Dit køretøjs sikkerhed afhænger af rudernes integritet. Forruden giver strukturel støtte til enhver bil, men hvis du har en chip eller revne i glasset, vil det være meget mere tilbøjeligt til at svigte under en kollision, hvilket resulterer i mindre beskyttelse mod skader fra airbags, der blæser sig udad i stedet for indad, hvilket kan gøre føreren sårbar uden tilstrækkelig dækning.

Jeg håber, at disse tips hjælper med at holde vores veje sikre!

stenslag med revner
før og efter stenslags reparation

Evaluer stenslaget

Når en sten rammer din forrude, skal du vurdere skaden og forsøge at finde ud af, hvor alvorlig den er. Hvis du har små revner eller sprækker, der er mindre end 15 cm lange, kan de repareres med lim og papirhåndklæder, indtil de bliver større, så du skal ikke bekymre dig!

Vurder om dit forsikringsselskab kan hjælpe dig med dit stenslag

Omfattende bilforsikring bør dække dig for skader forårsaget af “naturkatastrofer” Det betyder, at hvis en sten kom flyvende ud af ingenting og ramte din forrude, ville den være dækket. Men husk: der er altid en selvrisiko!

De professionelle på vores autoglasværksted kan fortælle dig, om din forrude skal repareres eller udskiftes. Du kan måske få det gjort på stedet, hvilket er praktisk for de fleste bilister!

Du bør bede om et overslag over reparationen eller udskiftningen, før du henvender dig til dit forsikringsselskab.

Du vil have bevis for, at du har fået en rimelig pris, og det er bedst, hvis tre forretninger giver deres bud på prisen, så der ikke er nogen overraskelser med hensyn til betaling, når du senere indgiver erstatningskrav!

Få et tilbud på reparation eller udskiftning af forruden

Vi ved, at din bil er som et medlem af familien. Så når den går i stykker eller får en bule, vil vi gerne hjælpe dig så hurtigt og sikkert som muligt!

Vi tilbyder tilbud på både reparationer af forruder (for at genskabe klarhed) OG udskiftninger, så uanset hvilken slags skade der er sket, kan vores team hurtigt og effektivt komme af med den til en overkommelig pris

Hvis du har en flænge eller en revne i din forrude, er det vigtigt at få en ekspertudtalelse om, hvad der skal repareres.

Den bedste måde at gøre dette på er ved at ringe til et af vores velrenommerede autoglasreparationsværksteder, som vil kunne give en hurtig vurdering og afgøre, om de skal foretage nogle mindre reparationer som at lime tingene sammen igen.

Andre gange kan det også blive nødvendigt med en hel udskiftning, afhængigt af hvor omfattende skaden var ved første øjekast, alt sammen uden at forårsage flere problemer end nødvendigt!

Du bør altid bede om et overslag over prisen, før du får udskiftet din forrude.

Det vil sikre, at du ikke kommer til at betale mere end nødvendigt, og det kan hjælpe dig med at indgive forsikringskrav, hvis det er nødvendigt (især fordi nogle virksomheder kun accepterer tilbud fra butikker, der bruger deres tjenester). Sørg for at få tre forskellige priser, så der ikke er noget gætteri involveret!

Book en tid

Det er vigtigt at planlægge en aftale med dit autoglasværksted for at forhindre, at der opstår flere skader. Du bør planlægge dette så hurtigt og effektivt som muligt, så forsink ikke!

Hvis du har spørgsmål om, hvilke skridt der skal tages under processen, eller hvis noget ikke er klart, er du velkommen til at kontakte os nedenfor – Vores kundesupportteam vil med glæde hjælpe med at gå sammen med alle kunder gennem deres skadesproces, uanset hvor små de måske synes ved første øjekast

Når du vælger et velrenommeret autoglasværksted, får de ikke kun arbejdet gjort rigtigt, men de yder også garanti for udførelsen af arbejdet.

Det betyder, at hvis der er et problem med din chip eller revne, der spreder sig efter reparationen, kan du være sikker på, at dette firma vil tage sig af det gratis!

Skal du bruge et firma til reparation eller udskiftning af din forrude?

Hvis du leder efter et troværdigt autoglasværksted i byen, skal du ikke lede længere. Vi har serviceret bilister fra hele området siden 2007, og vores team har specialiseret sig ikke kun i reparation, men også i udskiftning af enhver form for ødelagt eller beskadiget rude!

Vores priser er altid overkommelige, så tøv ikke et minut mere med at kontakte os i dag, hvis dette lyder som noget, der kan interessere opener
Usikker på, hvordan jeg skal formulere spørgsmålet

5/5 - (1 vote)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.