Du kan med stor succes afhjælpe dug/vand i bilen. Blot ved at affugte bilen.

Dug på min forrude

Problemer med dug oplever mange bilejere når de starter bilen op, om morgen. I særdeleshed i vinterperioden. Det skyldes vand, som man træder eller lukker ind i bilen når ved ind og udstigning som regel. Vandet fordamper i bilens kabine når man kører med varmen tændt.

Når så bilens kabine køler ned efter endt kørsel sker der en temperatur forandring på bilens karrosseri og specielt bilens ruder. dampen (kondensere) sætter sig på karrosseriet og specielt på ruderne..

Sådan undgår du dug på forruden

En affugter eller en omgang kattegrus, er en rigtig god løsning, til at fjerne kondens og dug fra ruderne.

Det er vigtigt at man ikke affugter for kraftigt, da interiør kan blive beskadiget. (for tørt) Affugt en 6-10 timer, det har virket alle de gange, jeg har gjort det.

Kattegrus i en sæk, sok eller nylonstrømpe, er også en super god løsning til at affugte bilen. Du kan placere den under forsædet. Og du kan, hvis du ønsker at genbruge den, tørre den på radiatoren. Smid den i bilen igen, hvis du mener der er behov for det.

Bonus tip

Du skal vide, at der er en bonus ved at holde bilen tør, inden i.

Som du måske er bekendt med, så er det ikke kun en våd efterårs skovbund, som svampe trives i. Det er også i bilen, dvs. bakterier og svamp har rette miljø i bunden, sæderne, beklædning, når din bil ikke holdes tør.

Har man svamp og bakterier i bilen så vil det være med til at lugte.

Ekstra tip

Lugter kabine i bilen dårligt, eller decideret stinker. Så kan du, ved at tørre bilen og bruge Rodalon fjerne dårlig lugt og sikre, at problemet ikke opstår igen.

Husk at affugte!

5/5 - (5 votes)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *