+4571991077 info@agsd.dk

Peter fra Greve havde en oplevelsesrig kør-selv-ferie. Hans bils forrude var revnet, og han skulle have den udskiftet. Hele processen tog et par dage, men Peter var hurtigt tilbage på vejen igen. Han nød resten af turen og fik nogle flotte billeder af landskabet.

Arbejdet udført hurtigt

Da Peter fik udskiftet sin forrude på sin kør-selv-ferie, var han lidt bekymret. Han havde hørt, at det kunne være ret dyrt, og han var ikke sikker på, om han ville kunne få arbejdet udført hurtigt. Han behøvede dog ikke at være bekymret. Hele processen tog et par dage, men Peter var snart tilbage på vejen igen.

Værd at overveje.

Hvis du planlægger at køre i udlandet, er det vigtigt at undersøge, om din bilforsikring dækker dig. Nogle forsikringer dækker måske kun kørsel i Storbritannien, så det er værd at tjekke det med småt, før du rejser. Hvis du er usikker, er det altid bedst at kontakte dit forsikringsselskab og fortælle dem om dine planer. De kan måske tilbyde dig en udvidelse af din forsikring, som dækker kørsel i udlandet.

Hvis du er involveret i en ulykke, mens du kører i udlandet, er det vigtigt at kontakte dit forsikringsselskab så hurtigt som muligt. De vil kunne rådgive dig om, hvad du skal gøre, og hvordan du kan fremsætte et erstatningskrav. Husk, at selv om din bilforsikring dækker dig, når du kører i udlandet, kan der være en vis selvrisikosom du skal betale.

Har du nedbrudsdækning?

Det er også værd at overveje at tegne en skadesforsikring, før du tager af sted. Det dækker dig, hvis din bil går i stykker, mens du kører, og det kan være en livredder, hvis du befinder dig et fjerntliggende sted. Nedbrudsdækning er ofte et tillæg til bilforsikringer, så det er værd at undersøge, om dit forsikringsselskab tilbyder det.

Hvis du planlægger at køre i udlandet, skal du sikre dig, at du er fuldt forberedt ved at tjekke din bilforsikringspolice og tegne en nedbrudsdækning. På den måde kan du slappe af og nyde din ferie i vished om, at du er dækket, hvis noget går galt. Denne artikel blev oprindeligt offentliggjort på money.co.uk og er blevet genudgivet med tilladelse.

Vigtigste ting du skal huske at tage med på din kør selv ferie

Du skal på kør selv ferie husk de vigtigste ting. Vi har lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske at tage med på din kør selv ferie

1. Dit kørekort og dine bilforsikringspapirer – sørg for, at du altid har dem med dig, når du kører.

2. Et kort over det område, du besøger – det vil hjælpe dig med at finde rundt og undgå at fare vild.

3. Et satellitnavigationssystem – det kan være et nyttigt redskab til at hjælpe dig med at finde rundt i ukendt område.

4. Masser af mad og drikkevarer – især hvis du rejser i afsidesliggende områder, hvor der måske ikke er mange muligheder for at købe forsyninger.

5. En førstehjælpskasse – hvis du skulle komme ud for uheld eller komme til skade på din rejse.

6. Varmt tøj og sengetøj – hvis du planlægger at campere natten over, skal du sørge for atalt, hvad du behøver for at holde dig varm og komfortabel.

7. En mobiltelefon – så du kan holde kontakten med familie og venner og tilkalde hjælp, hvis du har brug for det.

8. Et kamera – så du kan indfange alle de særlige øjeblikke på din ferie.

9. Masser af brændstof – især hvis du rejser i landområder, hvor der måske ikke er mange tankstationer.

10. Et nødkit til vejsiden – herunder et reservedæk, startkabler og en lommelygte, hvis du får problemer med bilen på din rejse.

billigste destinationer på din kør selv ferie kan være vanskeligt at regne ud. Jo længere væk du kører jo dyrere bliver turen dertil, i bro og vejafgifter samt brændstofforbrug.

Billigste kør selv ferie destinationer?

Billigste destinationer på din kør selv ferie kan være vanskeligt at regne ud. Jo længere væk du kører jo dyrere bliver turen dertil, i bro og vejafgifter samt brændstofforbrug.

Hvis du planlægger en kør-selv-ferie, spekulerer du måske på, hvilke destinationer der er de billigste. Jo længere væk du kører, jo dyrere bliver rejsen i form af bro- og vejafgifter og brændstofforbrug.

Heldigvis er der masser af billige steder at besøge i bil. Her er blot nogle få af de bedste:

1. Cornwall, Storbritannien

Cornwall er en smuk del af Storbritannien, og det er meget nemt at komme dertil i bil. Når du først er der, kan du nyde det fantastiske kystlandskab, de maleriske landsbyer og nogle af landets bedste surfingsteder. Camping er også en god mulighed i Cornwall – der er masser af campingpladser at vælge imellem, og du vilat kunne spare penge på indkvartering.

2. Lake District, Storbritannien

Lake District er en anden god destination for en ferie med kør-selv-ferie. Igen vil du kunne nyde den fantastiske natur og masser af muligheder for at gå og vandre.

Camping er også en god mulighed her – der er mange campingpladser i Lake District National Park.

3. Det skotske højland, Storbritannien

Hvis du er på udkig efter en virkelig vild oplevelse, er det skotske højland det perfekte sted at tage hen. Denne afsidesliggende og smukke del af Storbritannien er hjemsted for tårnhøje bjerge, uberørte søer og maleriske landsbyer.

Du kan campere i Highlands eller bo på et af de mange B&B’er eller gæstehuse iområdet.

4. Wales, Storbritannien

Looking out from the approach to Crib Goct from Pen Y Pas, over Llyn Llydaw

Wales er et andet godt valg for en ferie på egen hånd. Dette lille land er fyldt med ting at se og lave, lige fra den fantastiske Snowdonia National Park til den livlige by Cardiff. Du kan campere i Wales eller bo på et af de mange hoteller, B&B’er eller gæstehuse.

5. Normandiet, Frankrig

Normandiet er en smuk region i Frankrig, og det er meget nemt at komme dertil i bil fra Storbritannien. Når du er der, kan du nyde den fantastiske kystlinje, de smukke landsbyer og nogle af de bedste fisk og skaldyr i Frankrig.

Arromanches-les-Bains et sa plage, avec les restes du port artificiel Mulberry (Calvados, Basse-Normandie, France)

Du kan campere i Normandiet eller bo på et af de mange hoteller, B&B’er eller pensionater.

Nord Italien 6. Norditalien

Altstadt von Malcesine mit Scaligerburg vor dem Nordende des Sees

Norditalien er en smuk og varieret region, og det er nemt at komme dertil i bil fra Storbritannien eller Frankrig. Når du er der, kan du nyde de fantastiske søer, maleriske landsbyer og verdensberømte byer som Venedig, Milano og Firenze. Du kan campere i Norditalien eller bo på et af de mange hoteller, B&B’er eller pensionater.

7. Provence, Frankrig

Provence er en smuk region i Frankrig, og den er let at nå i bil fra Storbritannien eller Italien. Når du er der, kan du nyde det fantastiske landskab, de smukke landsbyer og noget af det bedste mad og vin i Frankrig. Du kan campere i Provence eller bo i et af de mange hoteller, B&B eller pensionater.

8. Andalusien, Spanien

Andalusien er en smuk og varieret region i Spanien, og det er meget nemt at komme dertil i bil fra Storbritannien eller Frankrig.

SONY DSC

Når du er der, kan du nyde fantastiske strande, maleriske landsbyer og verdensberømte byer som Sevilla, Granada og Cordoba. Du kan campere i Andalusien eller bo på et af de mange hoteller, B&B’er eller pensionater.

9. Algarve, Portugal

Algarve er en smuk region i Portugal, og den er meget let at nå i bil fra Storbritannien eller Spanien. Når du er der,

Strandene er nogle af de bedste i Europa, og der er masser af golfbaner, hvis du er til golfsporten.

Hvis du leder efter et billigt rejsemål til selvkørsel tættere på hjemmet, hvorfor så ikke prøve Cornwall i England? Rejsen fra London tager kun omkring fire timer, og du vil opdage, at prisen på overnatning og mad er meget lavere end i hovedstaden. Cornwall har nogle fantastiske kyststrækninger, og der er masser af aktiviteter som surfing og vandreture at vælge imellem.

Endelig kan du overveje at tage til Bulgarien, hvis du er villig til at rejse lidt længere væk.

En sikker og behagelig oplevelse

Ved at følge disse enkle forholdsregler er du med til at sikre, at din kør-selv-ferie bliver en sikker og behagelig oplevelse.

1. Sørg for, at din bil er i god stand, før du tager af sted. Det betyder, at du skal tjekke dæk, bremser og motor.

2. Planlæg din rute omhyggeligt. Sørg for, at du ved, hvor du skal hen, og at du har god tid til at nå frem.

3. Kør forsigtigt. Vær opmærksom på forholdene på vejene, og kør efter dem.

4. Hold regelmæssige pauser. Det er vigtigt at være opmærksom, når du kører, så sørg for at holde regelmæssige pauser for at strække benene og få en pause fra kørslen.

5. Vær forberedt på nødsituationer. Hvis du får et nedbrud eller kommer ud for en ulykke, skal du sørge for at vide, hvad du skal gøre, og have alarmnumre ved hånden.

Rate this post

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.