Er din forrude gået i stykker pga. et Uheld, en ulykke, hærværk eller noget helt tredie. Så skal du have en ny forrude i din bil.

2 ting som du måske ikke vidste om forruder:

  1. Forruden er en del af bilens karrosseri og anses som værende en del af, bilens bærende elementer.
  2. Forruden virker som skallen på et æg. Super stærk udefra, men “svag og blød” indefra. Årsagen er at udefra kommende genstande ikke kan ramme passagerer eller fører. Samt så fører og passagerer får en “blød” landing hvis de har glemt selen.

Din forrude skal være i orden og din bil kan ikke synes med en beskadiget forrude, med mindre at synsmanden mener, at det er en skade som ikke betyder noget.

Skal du til syn med bilen? Vidste du at din bil kan dumpe syn hvis den er for ridset? Både vinduesvisker, støv, sand og isskraber er alle ting der slider og ridser en rude. Skift din bilrude hvis den er for ridset.

Priseksempler på ny forrude inkl montering i København

Ny forrude Peugeot 308 pris

Ny forrude VW Up pris

Ny forrude Kia Rio pris

Ny forrude Citroen C1 pris

Ny forrude Skoda Octavia pris

Ny forrude til Citroen C3 pris

Udskiftning af forrude i Tyskland

Udskiftning af forrude gør det selv

Du kan måske være forhindret i at køre bilen på dit fortrukne værksted i København eller du har måske kun søgt efter autorude montører i København. Hos os får du rudeskift der hvor bilen holder parkeret og du får skiftet ruden til en god pris og desuden bortskaffer vi den gamle rude og overflytter alle dine ting som bakspejl og p-skive når vi sætter en ny rude i bilen.

Tjek Prisen på en ny bilrude til din bil på hjemmesiden og glæd dig til at opleve vores super autoglas service

5/5 - (1 vote)