Tesla har opbrugt al selskabskapital i 2016 og gik derfor ind i 2017 med et underskud. 2017 byder også på et minus år med mulighed for at ramme break even.

Tesla har solgt 1000% færre biler i Danmark sidste år og det er udelukkende På grund af regeringens ændring, i registreringsregler for el-biler, som før 2016 har været fritaget, eller ikke inkluderet i regler om registreringsafgifter.

Regeringen taler med flere tunger.

Man har internationalt og nationalt ført politik, med store budgetter som skal reducere Co2 udledning, overgang til mere miljøvenlig energi, samt støtte til udvikling og forskning, mod et mere miljørigtigt samfund.

Eksempelvis har man omdannet store dele af københavn til en “cykelby” Man har anlagt og støttet vindmølleparker og økologisk landbrug.

Med ovenstående i mente, vælger regering, på trods af politisk anlagt retningen mod afskaffelse af registreringsafgift på biler at hæmme stigningen af el biler og dermed forlænge brændstof drevet køretøjer i Danmark

Det strider for os imod sund fornuft, miljøpolitik mv.

Teslas indflydelse

Tesla bevæger sig i en moderne retning af produktion af biler og ingen havde spået, at et ukendt bilmærke, skulle blive blandt en af de mere dominerende bilmærker, på et bilmarked, hvor meget store aktører, med historik og ualmindelig stor kapital og markedsandele dominerede.

Og de kendte bilmærker har dårligt kunne følge med, hvad udviklingen af elbiler angår. De er ineffektive, umoderne og træder med usikre skridt, i den rigtige retning, hvor Elon Musk giver den gas, med knive på albuerne til mange menneskers glæde og fornøjelse.

Grådighed eller forretning

Tesla har til værksteders forargelse lavet nogle meget lukkede systemer og har til hensigt at sikre sig selv alle værkstedsbesøg for fremtiden.

Eksempelvis findes der Tesla forruder som ikke kan købes som alternative produkter til original produkter og kalibrering af deres udstyr er en by i Rusland. Ingen har adgang til deres computer udover dem selv. Sådan er det ikke i resten af branchen med få undtagelser som da Mercedes tog patent på beslag i forruder og forbød andre i at kopiere beslagene uden at betale Mercedes for produktionen af disse.

Du kan her finde en løsning hvis du skal have en ny Tesla forrude

3/5 - (10 votes)