+4571991077 info@agsd.dk

Hos Rudefix bestræber vi os på at give din Tesla en høj service standard. Når din Tesla eksempelvis har fået en stort stensalg som ikke kan repareres eller en uforsvarlig stor revne Vi står klar til at assistere dig med at blive køreklar igen og slippe af med uroen over at have beskadiget autoglas på din bil. I dette indlæg afdækker vi processen over forrude udskiftning på en Tesla bil.

Tesla er mere end en trend

Giganten Tesla har uden tvivl sat en høj standard for el-bilen. Denne standard er noget som mange andre bil producenter forsøger at matche, og nye aktør på el-bil markedet forsøger at efterligne. Det bliver endnu mere tydeligt i de kommende år, når nye Kinesiske el-biler byder sig til, og forsøger at tage markedsandele af Tesla i eksempelvis Europa.

Især Europa bliver et området hvor Tesla kommer at stå stærkere med deres nye mega produktions anlæg i Berlin, Tyskland. I takt med at batterierne bliver billigere at producere, er Tesla kommet et skidt tættere på at kunne producere nye el-biler hvor endnu flere forbrug kan være med på prisen.

Det kan godt være, at en Tesla koster 150% mindre, end biler som den sammenlignes med, som eks. Jaguar, Mercedes, BMW, Maserati, Aston Martin og Porsche. Men du skal regne med, at reservedele og reparationer af en Tesla er en del dyrer. Eksempelvis koster en ny forrude inkl. udskiftning til en Tesla, koster 7000kr og op efter.

Det er dyrere end priserne på eksempelvis BMW og Mercedes forruder.

Jaguar og Aston Martin er endnu dyrere, og derfor lægger Tesla sig mellem disse, til trods for at indkøbsprisen er 150% lavere.

Tesla forruder koster hvor meget? Pris beregning på en Model 3

Nedenstående giver vi et pris eksempler på hvad det koster at udskifte en forrude, bagrude eller siderude på en Model 3 Hatchback og Sedan.

Hatchback modellen anvender den samme forrude for produktions årene 2021,2014, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021. Rudefix har en online pris som starter fra 7.000 kr.

I år 2018 kom der en Sedan udgave i produktion som adskiller sig prismæssigt, en Tesla Model 3 Sedan forrude koster fra 12.000 kr.

Bagrude pris på samtlige Model 3 starter fra 16.000 kr – uanset om der er tale om Hatchback eller Sedan udgaven.

Se priser på rudeskifte af en ny forrude, til en Tesla her:

Hvilke features har en Tesla Model 3 forrude:

Når vi kigger på en Model 3 forrude så er den veludstyret, forruden er opvarmet, støjreducerende, har et synligt stelnummer, varme ved viskerområde og naturligvis kamera og sensor.

Udskiftning af en Tesla Model 3 forrude

Et lukket land

Tesla har været meget omhyggelige med at sikre sig at almene autoværksteder ikke tager del i reparation af Tesla biler. Det er ikke en ukendt metode at sælge et produkt som kommer til at kræve vedligeholdelse og værkstedsbesøg.

Det vil de som andre virksomheder, have for sig selv. Mercedes tog eks. patent, på udvikling af bestemte typer af beslag, og forbød produktion af disse til eftermarkedet.

Mercedes fik på den måde sikret, en indtjening på reservedele solgt til “deres” kunder.

Det samme må siges, at kunne ses på Teslas tilstedeværelse, som mest af alt minder os om, den amerikanske forretning Apple, som satser på at universet skal rotere omkring Apple produkter.

Apple skal derfor ikke følge eller tage hensyn til kompatibiliteten, mellem deres produkter og andre produkter. eks fungerer et B&O anlæg ekstremt dårligt, med et Apple produkt osv.

Så husk at når du køber en Tesla, så køber du i vis grad også håndjern, til deres original produkter samt deres timepriser på værkstedet.

Der kommer nok til at gå lidt år før eftermarkedet kan levere bilruder og lave fejlsøgninger på Tesla biler.

Tesla forruder er dyrest af ovenstående grund og vil nok være det længe.

Open source Patenter!

Ifølge dette Tesla Blog Post skrevet i 2014 af Elon Musk, er Tesla-patenter alle open source. De kan frit bruges af andre bilproducenter, som de vil. Elon Musk mener, at implementering af denne filosofi vil etablere Tesla-mærket i stedet for at mindske dets teknologiske fremskridt. Deres missionserklæring siger det hele: “Teslas mission er at fremskynde verdens overgang til bæredygtig kraft.”

Denne bil har været i rummet!

Musk sendte en Tesla-bil ud i rummet! I februar 2018 satte Musk en kirsebærrød Tesla-roadster i kredsløb med en “dummy”-pilot, alias Starman, inde i førersædet. Hvad du måske ikke ved er, at SpaceX blev grundlagt helt tilbage i 2002. Det opnåede en betydelig bedrift i 2010, da det var “den eneste private virksomhed, der var i stand til at returnere et rumfartøj fra kredsløb om Jorden.

Du bestiller ikke bare en Tesla, du specialbestiller den!

Man kan ikke bare slentre ind i en bilforhandler og købe en Tesla. Dette faktum er en almindelig Tesla-lov. For at man kan købe en Tesla, skal du forudbestille den. Du starter med designstudiet og bygger en Tesla, der passer til netop dine ønsker/behov, og de specialdesigner hver enkelt del på deres anlæg i Californien.

Når din Tesla er lavet, bliver den sendt til det nærmeste servicecenter for afhentning. Den væsentlige del er, at hvis det nærmeste servicecenter er 300+ km væk, kan de sende dit køretøj direkte til dit hjem eller din virksomhed i stedet for.

5/5 - (7 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.