Hvid skoda rapid med ny forrude

Tyske Skoda har skudt, det der minder om endnu et fantastisk produkt afsted.

Bilen fåes i forskellige chassis opbygninger. med eller uden soltag kan tilbyde masser af komfort og sikkerhed for den lille danske familie på fire.

Bilen er meget budgetvenlig og kører langt på literen uden at være verdensmester i økologi. Du kan få motorkraft og sikkerhedsudstyr så du ikke føler dig i underskud eller i fare når du sætter dig for at overhale eller fortage vognbaneskift.

Skoda Rapid er en klasse imellem, lillebroren Skoda Fabia og storebror Skoda Octavia. Og Rapid byder på masser af udstyr og variationer, til ret fornuftige priser.

Har du haft øje for VW Jetta. Så er Skoda Rapid bestemt et syn værd du kan risikere, at blive overraskende glad, samt spare mange penge, på et sådan syn.

Hav i mængde, at der dog er små forskelle på de to biler.

Hyundai Verna er en konkurrent, også når det kommer til pris. Kvaliteten må tiden vise, men indtil videre ser det ud til, at Rapid løber med pokalen hos Danskerne og mange andre europæiske lande.

Værd, at have med i tankerne er, at Rapid er billig i reservedele, og at værkstedbesøg er billigere, end når du skal have lavet en BMW eller lignende.

En Skoda Rapid er i mellemskalaen når man på det europæiske barometer skal vurdere værdien (læs kvalitet) man får for pengene i forhold til resten af markedet. Heldigvis for Skoda Rapid så hører den hjemme på den gode side af skalaen og ville få 6 ud af 10 i en score. Det er da værd at skrive hjem om for sådan en nyankommer til en stor og meget konkurrence præget verden

Har du allerede en Skoda Rapid, så er det måske dig der skal skrive en kommentar, om fordele eller ulemper, som folk kan forvente, ved et køb af en Rapid.

Måske er du blevet overrasket over holdbarheden, eller noget helt tredje.

Skal du have ny forrude til en Skoda Rapid. Så finder du den her: Ny forrude Skoda Rapid