Mange Dansker har valgt forrude skift i Tyskland særligt i forbindelse med kør selv ferier.

Er der penge at spare syd for grænsen?

Ja en smule, her er listet 2 årsager:

  1. Lavere momssats end i Danmark
  2. Højere arbejdsløshed med dertilhørende lavere lønninger.

Det mange glemmer – Reklamationsretten

Gode råd til når du skal have skiftet forruden er at huske på, at ønsker du at reklamere over en fejl. Så har du reklamationsret, men du er nød til at køre til Tyskland igen og her kan det blive en dyr fornøjelse, at reklamere over en fejl for værkstedet skal ikke dække dine transportomkostninger.

Husk servicebogen!

Husk at få det med i servicebogen, at bilruden er blevet skiftet. Det er værdifuldt og viser, at man har passet på bilen ved at få registreret værkstedet til at skifte bilruden på bilen.

Man kan sammenligne Servicebogen med en person sygejournal som egentligt burde følge bilen hele livet. Så kan værkstedet altid gå tilbage i historikken og se om der kan være sammenhæng med tidligere raperationen af bilen og årsagen til det pågældende besøg på værkstedet.

Undersøg priser i Danmark

Man kan med fordel undersøge markedet i Danmark ved at indhente tilbud på udskiftning af forruden fra eksempelvis 3 steder.. Man tager den bedste pris og ikke nødvendigvis det billigste tilbud og sammenligner på kvalitet, ry, og pris tilsammen.

På den måde kan man finde ud af, om det er besparelsen værd, at gøre et holdt på ferien eller på omvejen til grænsehandlen.

Start med at få dit første tilbud på en ny forrude her www.rudefix.dk

Forrude skift i Tyskland kan det betale sig?

Kan det betale sig at køre til Tyskland fremfor at få bilruden skiftet i Danmark? Ja på prisen er der sandsynligvis et par hundrede kroner at hente men på besværlighedskontoen må man se indad og vurdere med sig selv.

Bh Omar Nordsve udviklingsansvarlig