+4571991077 info@agsd.dk

 Vi har brug for dig som vores nye ude/montør på Sjælland!

 Om du er bosiddende i København, Slagelse eller Køge er ikke afgørende for os, men dit gode humør og din positive indstilling til skiftende arbejdssteder og arbejdsopgaver i Rudefix er meget afgørende for os. Har du erfaring med at køre ude som håndværker/montør er det bare et plus.

Rudefix er en landsdækkende virksomhed, som beskæftiger ca. 20 Montører. Her er højt til loftet, fleksibel ledelse og et rigtigt godt sammenhold. Vores nye kollega skal være afklaret med at køre ude som mobilmontør, men også at indgå i samarbejde med kolleger på vores værksteder når disse skal passes. Vi tilstræber at passe godt på vores ansatte og har flere sociale sammenkomster på tværs af landet årligt.

 Om jobbet

 Dine arbejdsopgaver vil bestå i reparation af stenslag, udskiftning af bilruder, fejlfinding og kalibrering af komfortelektronik. Du vil indgå i et dynamisk team, som deler opgaverne i mellem sig og løfter i flok. Sammen får I en varieret arbejdsdag med udfordringer og garanti for at ikke to dage er ens. Vi tilbyder dig en grundig oplæring i vores processer og arbejdsgange og et godt arbejdsmiljø, samt frihed under ansvar. Pensionsordning samt løn efter kvalifikationer. Du vil også modtage den fornødne videreuddannelse, når der kommer ny teknologi i branchen.

 Din base aftales nærmere, alt efter din bopæl og vær opmærksom på, at du vil komme til at køre mobilservice de fleste af ugens 5 hverdage.

udekørende autoglas montør

Din profil
Vi ser gerne at du:

 • Har erhvervserfaring fra autobranchen
  • Du skal have kendskab og lyst til at arbejde med biler
  • Erfaring med rudemontering
 • Kan lide en alsidig og varierende hverdag
  • Du vil få dage både på værksted og ude på vejene
 • Kan arbejde selvstændigt
  • Det er vigtigt, at du både er teamplayer, men også forstår at arbejde selvstændigt
  • Vi ser gerne, at du kan holde hovedet kold i en til tider travl hverdag
 • Serviceminded
  • Du skal derfor være udadvendt og klar til at gøre dit ypperste for at kunden er tilfreds og at opgaven er udført med et smil på læben

Vi gør opmærksom på, at vi ønsker en meget snarlig tiltrædelse.

Er du interesseret i jobbet, så send en skriftlig ansøgning mrk. “Rudemontør” på mail til adm. Dir. Oliver Nordsve. Alternativt er du velkommen til at ringe til Oliver for en nærmere snak om jobbet.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV.
adm. dir. Oliver Nordsve, tlf.: 22505011 eller via kontakt formularen markeret “Ansøgning”

5/5 - (4 votes)

Skal din bilrude skiftes?

Få et tilbud! Vi har kun brug for din nummerplade og postnummer.

Vi har modtaget dine oplysninger og går i gang med det samme.