Peugeot 407 forruder er for dårlige

Trenden med store forrude syntes kun at være startet. Det har sin pris og man skal huske at tænke det med i budgettet når man køber en bil som Peugeot 407, Ford C max eller Citroen Picasso blandt andre.

Først og fremmest vil de fleste af os mene at det er super dumt at sætte en glasplade foran bilen for så køre 100km/t i trafik med biler foran som løfter en masse sten fra vejen og op i luften.

Heldigvis er udvikling af glas en “on going process” så bilglas kan idag tåle en hel del og er ret robust som udgangspunkt.

Desværre er man fra bilfabrikanternes side begyndt at designe bilglas i biler på en måde, så udviklingen af styrke og holdbarhed i bilglas, ikke kan følge med. Det betyder at bilruderne er svage og sårbare over for trafik og normal kørsel med biler, med store ruder.

Derfor vil bilejere opleve flere rudeskift, end bilejere med biler, som har små bilruder.

Konklusion

Kan man så sige Peugeot 407 forruder er for dårlige? Ja og Nej! Peugeot Kunne have lavet en kraftigere rude, kraftigere støddæmpere, kraftigere bremser og det stopper ikke.

Man kan blive ved med at forbedre på biler og der er ikke en ultimativ ligning for ville du betale 1000 kroner ekstra for kraftigere forrude?

Vil du betale 1000 kroner ekstra for det og 1000 til for dat? Nok ikke. Derfor er der forskelle i kvalitet på biler og priserne på bilerne

Skal du have en ny bilrude i din Peugeot 407 eller lignende. Så kan du bestille og se priser på bilglas inkl udskiftning på din bil her

5/5 - (2 votes)