Ny forrude! Skal det i servicebogen?

Alle forhandlere sælger deres biler med en tilhørende servicebog.

Bogens formål er at føre log og bevare overblik over de anbefale og obligatoriske services som bilfabrikanten har udregnet bilen har behov for, for at minimere slid og ødelagte dele.

eks. så skifter man olie og oliefilter i nogle intervaller som gør at bilens motor kører bedst og mest effektivt og for at undgå at den kører tørt eller med tilstoppet oliefilter.

En naturlig konsekvens af ikke at skifte olie og oliefilter er at motoren vil tage skade og til sidst kræve en total renovering eller udskiftning og det er væsentligt dyrere end at overholde services til under 1000kr eller deromkring alt afhængig af biltype og serviceomfang

Når en bil får skiftet sliddele som udstødning eller forrude så kan man også medtage disse reparationer i servicebogen for den er ligesom en log som viser ejer eller en ny brugtvogns ejer historikken og varetagelse af vedligeholdelse af bilen.

Sørg for at få mekanikeren eller montøren til at skrive reparationen ned og kvittere med underskrift og evt stempel. det vigtigste er at logge reparationen samt hvem der har udført jobbet, også selv når du får skiftet til en ny forrude i bilen.

Få et tilbud på ny forrude her: www.rudefix.dk

Bh Omar Nordsve