Alle bilforhandlere sælger deres biler, med tilhørende servicebog.

Hvad er en servicebog?

Bogens formål er at føre log og bevare overblik, over de anbefale og obligatoriske services, som bilfabrikanten har udregnet, at bilen har behov for, for at minimere slid og ødelagte dele.

eks. så skifter man olie og oliefilter i nogle intervaller, som gør at bilens motor kører bedst og mest effektivt, samt for at undgå at den kører tør eller med tilstoppet oliefilter.

Undgå overraskelser

En naturlig konsekvens af ikke at skifte olie og oliefilter er, at motoren vil tage skade og til sidst kræve en total renovering eller udskiftning. Det er væsentligt dyrere end at overholde services, til et par tusind kroner eller deromkring alt afhængig af biltype og serviceomfang

Når en bil får skiftet sliddele, som udstødning eller forrude, så kan man også medtage disse reparationer i servicebogen, for den er ligesom en log, som viser ejer historikken og varetagelse af vedligeholdelse af bilen.

Dit krav!

Sørg for at få mekanikeren eller montøren til at skrive reparationen ned og kvittere med underskrift og evt stempel. det vigtigste er at logge reparationen samt hvem der har udført jobbet, også selv når du får skiftet til en ny forrude i bilen.

Få et tilbud på ny forrude her: www.rudefix.dk

Bh Oliver Nordsve

5/5 - (2 votes)