Har du en Citroen C3 som skal have en ny forrude så læs lige følgende.

Alle Citroen C3 forruder kan leveres og monteres der hvor du bor fra dag til dag. Nogle Citroen C3ér har udstyr i forruden eks. en regnsensor som justerer vinduesviskernes hastighed automatisk, som regnen tager til, aftager eller opholder.

Forrudekamera

Du har måske en forrude med regnsensor og Kamera i? Du tænker “Kamera det har jeg da ikke” Det er heller ikke et traditionelt kamera der er tale om her. Det er en del af bilens sikkerhedsudstyr som assisterer føren, enten i at bremse eller ved at alarmere fører, ved et uopmærksomt vognbaneskifte.

Vi kan både kalibrere kamera mobilt, samt skifte forruden ud til en ny hos dig. Du bestiller blot en ny forrude online til netop din bil. Så hjælper vi dig hurtigt og nemt videre.

Har du en Citroen C3 Cielo?

Citroen har nemlig lavet en Citroen C3 Cielo som har en forrude med overgang til panoramatag.

Ny forrude i en Citroen C3 Cielo

Hvad er panoramatag?

Kort og godt så er panorama tag et tag med udsigt og oftes derfor større, end et soltag og i nogle tilfælde, noget der fylder hele bilens tag.

Nogle panorama tag er delt i 2 dele hvor den ene del kan forskydes dvs. åbne sig, som man kender det ved traditionelle soltag.

Bule eller nyt tag?

Da panorama tag på biler oftes er lavet af glas. Så “lider” taget af samme styrke, men også samme svaghed som glas har.

Det betyder også at når taget skulle have haft en bule, at så får det enten et knust tag eller måske en overfladisk ridse eller revne.

Måske er du så uheldig, at du skal have skiftet din forrude ud til en ny forrude med panorama del.

Forrude Citroen C3 Cielo uden forrude i

Skal du have nyt panorama tag til bilen? Eller en ny forrude med panorma del til Citroen C3éren. Så find en pris på forrude skift på siden her: https://www.rudefix.dk/bilrude/Citro%C3%ABn/C3-Cielo/2010-2019/