Spørgsmålet “hvad koster en forrude?” Har et utal af svar!

Sugekop af forrude

For at kunne svare spørgsmålet så skal vi vide hvilke type bil der er tale om. Eks En VW og når vi ved at vi har med en Volkswagen at gøre så skal vi kende modellen, da der findes flere hundrede modeller som ex Polo, Golf, Passat, Touran osv…

Har du en VW UP

Har du en VW Up så er det værd at vide hvilke årgang den er fra. Nu er VW UP første generation og kun afløst af faceliftet modeller fra samme generation dvs. de kører alle med samme forrude med mindre undtagelser eks er der kommet en VW UP i 2016 med regnsensor og første generation er også produceret uden brake assist men vi har aldrig solgt eller monteret en forrude uden brake assist i.

Så skal du bruge prisen på en ny bilrude så skal vi kende bilmærke, model og årgang for derefter at finde rude med matchende udstyr som eks regnsensor og lignende.

Relaterede spørgsmål:

Bilglas priser

Ny forrude Kia Picanto pris

Billigste forrude skift

Ny forrude Skoda Octavia pris

Pris ny Bagrude

Forrude VW Touran pris

Forrude Renault Twingo pris

Dette kan du forvente at få med i prisen:

Du får en hjemmeservice eller kendt som mobilservice. Hvad betyder en mobilservice så? Det betyder at der kommer et rullende værksted ud på din adresse eller der hvor bilen holder parkeret og skifter forruden på stedet. Du betyder at du sparer tid på at køre til og fra et værksted med bilen og det betyder også at du slipper for at leje en bil for dagen eller benytte ventetiden i venterummet på værkstedet.

Du får en ny forrude, bortskaffet den gamle rude, overflyttet p-skive, og bakspejl og så sørger montøren for at alt sker miljømæssigt korrekt.

Nogle autoglas virksomheder tilbyder støvsugning og rengøring af bilen mens de er på stedet.

5/5 - (1 vote)