Skal du have en ny forrude i din Ford Transit Custom så skal du være opmærksom på at der findes 8 forskellige forruder.

Der er produceret forruder med regnsensor, el-varme, GPS, kamera mv.

Regnsensoren og elvarme i forruden er det mest almindelige udstyr for Ford modeller. Oftere og mere almindeligt bliver det i fremtiden med Kamera i forruden.

Årsagen til at du skal have ny forrude i din Transit Custom kan være flere.

Et stenslag i forruden:
Stenslag opstår som regel når ruden rammes af sten som forankørende biler løfter op fra vejen.

Man får som regel ikke stenslag når der ikke er foran kørende biler på vejen.

Man kan også være uheldig, at køre bag en lastbil som kører med grus eller lignende. Vind under kørsel trækker støv og grus af lastbilen til stor gene for bagvedkørende billister.

Et stenslag kan som regel repareres hvis der ikke er røget en glasflig af og såfremt det “kun” er det yderste lag glas der er beskadiget.

En revne i forruden

En revne i forrude på Ford transit Custom

Det er idag ret almindeligt, at et stenslag udvikler sig til en revne henover forruden. Som regel er det spændinger i glasset, som skyldes bevægelser i bilens karrosseri, når bilen er i drift.

Revner i forruden kan som regel laves såfremt de ikke er større end 15-20cm og såfremt de ikke starter eller slutter ved rudens kant.

Har du et en Ford Transit Custom med beskadiget og ødelagt forrude så kan du få den lavet til billigst hos www.rudefix.dk

Ford Transit Custom forrude

Pris på forrude uden udstyr, starter fra 4.353,07 kr inkl montering på din adresse.

billede af en standard Ford custom forrude
billede af en standard Ford custom forrude

Ridset forrude?

En ridset forrude er til stor gene specielt i lavt hængende sol, da solens stråler bliver oplyst i ridserne på forruden. Det kan være til fare for din egen men også andres sikkerhed.

Der er ikke nogen der har en rentabel teknologi til at pudse ridsede ruder så de bliver som nye men der arbejdes på at udvikle værktøjer som kan dette og til stor gavn for miljøet.

Er din forrude ridset på din bil. Så kan du undersøge muligheden for at få den skiftet til en ny her på siden rudefix.dk