Hos Rudefix har vi gjort det til en mærkesag, at udskiftning eller reparation af bil glas skal være smidigt. Det skal være nemt, enkelt og hele proceduren kan ofte foretages i din private indkørsel eller på en parkeringsplads – uanset hvor du befinder dig i landet.

Vores landsdækkende service omfatter alle regioner, så du ubesværet kan komme videre.

I takt med at bilproducenterne udvikler nye moderne biler, så vil fremtidens udskiftninger af eksempelvis forruder også kræve en højre grad af ekspertise blandt rudetekniker.

Hvor det nu tager under 45 minutter, så vil det uden tvivl tage væsentligt længere tid fremadrettet. Dette skyldes at der hele tiden bliver indbygget alt mere følsom teknologi ind i bilerne og ligeledes ruderne.

Denne nye kompleksitet i forbindelse med rudeskift, medfører blandt andet at din bil skal forbi et værksted for at diverse sikkerhedssystemer bliver justeret, kalibreret og testet. For at blive korrekt genindstillet så at sige og forsætte med at yde den sikkerhed i trafikken som de er tiltænkt.

Vores biler bliver mere smarte
Bilerne bliver mere intelligente og komplekse

Øget fokus på trafiksikkerheden

Der er stor fokus i autobranchen på at gøre bilerne og interaktionen mellem trafikanterne mere sikker. Dette forgår via diverse førerassistent systemer, som på engelsk kaldes for ADAS og står for ”Advanced Driver Assistance Systems”.

Derudover, har forsikringsselskaberne også i mange år presset på for at nedsætte trafikulykker og været med til at presse udviklingen i en positiv retning. Alle disse tiltag er nødvendige for at du og din familie kan komme sikkert frem mellem punkt A og B.

Fra 2022 bliver det et lovkrav i EU, at nye bilmodeller har bl.a. automatisk nødbremse, vognbaneassistent, hastighedsbegrænser, uopmærksomhedsalarm mv. (FDM). 

Alle nye bilmodeller skal have automatisk nødbremse

Udviklingen af moderne bilruder er gået rigtigt stærkt de seneste år. En forrude er ikke længere blot en forrude. De nye ruder er mere sofistikeret og er nu tæt forbundet med diverse hjælpemidler.

Alt afhængigt af fabrikanten, så gøres der brug af f.eks. kamera, termisk kamera, laser, infrarød sensor eller radar.

Der er ingen tvivl om at vores alle sammen favorit transportmiddel kun vil forsætte denne udvikling og blive endnu mere avanceret med tiden.

Dertil vil rude komponenterne bliver dyrere at udskifte og processen vil tage længere tid end det gøre i dag.

Kvalitetssikring ved ombytning af nye forruder 

Vi står med nye teknologier som har forvandlet forruder til mere end et stykke glas. Derfor er nye færdigheder nødvendige: viden om konstruktion af køretøjer og analytisk forståelse for, hvordan de forskellige komponenter interagerer med hinanden.

Hos Rudefix har vi hele tiden fokus på at vores rudetekniker har den nyeste know-how på området. Vi anvender professionelt kalibreringsudstyr til udskiftning af nyere forruder på baggrund af bilfabrikanternes forskrifter og anvisninger.

På vores hjemmeside har vi en uddybende FAQ (Ofte Stillet Spørgsmål). Denne guide giver dig et bedre indblik i hvordan vi varetager stenslag og ombytning af bil glas.

Såfremt du har andre spørgsmål som vi ikke besvarer herigennem, er du velkommen til at kontakte os telefonisk på 8987 7224 eller sende en mail på info@rudefix.dk. 

Hos Rudefix er vi er klar til fremtidens udfordringer

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *