Funny fact!!

Audi R8 forrude er dyr

Hvis man ikke ejer en Audi R8 vel at mærke.

Et stenslag på en motorvej på vej til jobbet, kan komme til at koste 15000 gode danske kroner for en ny forrude til din Audi R8 på et Audi værksted.

Ruden koster brutto hos Pilkington 6714kr ex moms så 8392,5kr for forruden.

Den gamle forrude skal så tages ud og den nye rude, skal monteres i bilen.

Alt dette og så helt uden garanti, for at ruden går i stykker igen, på vej hjem fra værkstedet, altså pga. et stenslag vel at mærke.

Pas nu på.

Kære Audi R8 ejere, pas nu på småsten på vejen og de forankørende biler.

Du kan med fordel køre med større bremseafstand. Undgå at køre bag lastbiler eller biler, med mange og store og brede dæk.

Det er dæk der løfter sten og grus op fra vejen, til stor gene for bagved kørende køretøjer.

Du kan også få en plastikfilm på forruden. Den beskytter mod sten og ridser. Dette er en rigtig god løsning på ruder der er dyre.

Selve filmen holder cirka et par år og koster 1500kroner inkl montering.

En ny forrude er en dyr fornøjelse på en Audi R8ér men man kan selvfølgelig vende den om og sige, at alting omkring, det at eje en Audi R8, er en dyr fornøjelse, hvis man ikke har råd til det.

Forsikring, Service, Dæk, Bremser, Afgift og dyrest af alt indkøb og afskrivning på bilen.

Man køber ikke en Audi R8 for at være økonomisk ansvarlig, man køber den for at have det sjovt, føle sig levende og glæde sig selv og andre, over dens fantastiske køreegenskaber, udseende og lyd.

Ovenstående er blot et råd og vejledning om, at man kan få samme produkt og vare, for en billigere pris, hvis man blot bruger hovedet en lille smule.

Man kan finde et rudeskifte, til en god pris på en Audi R8 hos rudefix.dk