Advarsel mod elektroniske P-skiver i solen

Det er Juni måned, børnenes skoleferier nærmere sig og trods udsigten til 18 grader og regn hele ugen frem. Så skal vi lige have den sidste solskinsdag med 26 grader og høj sol.

Omar er i gang med at genoptræne sit knæ i Vallensbæk Fitness ved det nye torv. Han er ejer af Rudefix og forhandler bilruder og sælger dagligt p-skiver som monteres i forruder, til masser af mennesker.

Efter træning sætter Omar sig ind i sin lille Up for at køre hjem til nabobyen. Han opdager en gul lap venstre side nede ved viskeren og tænker pis.. Stiger ud og ser at Gebyr punktet omhandler “ingen p-skive synlig” Omar kigger på ruden og leder desperat efter hans P-ur. P uret som sidder i bilen er sat i en holder som er limet på forruden, problemet er at den er ikke til at se!

Omar Åbner døren og ser at den er faldet ned på instrumentbordet bag et p-skilt. Uret kunne godt ses udefra men p-vagten har nok “overset” det.

En forklaring og kort appel til Europark blev mødt med et autosvar om stadfæstelse af bøden med tydelig spor af manglende interesse i at læse forklaringen.

Nu skal Omar i retten for at bevise at p-skiven var faldet af, men stadigvæk lå p-skiven så den kunne aflæses dog med mulighed for at skjule p-skiven bag parkeringskortet som også er placeret i bilens forrude.

Omars advarer alle som har elektroniske p-skiver mod solens bagende varme mod lim puderne som holder parkeringsskiven på forruden.