Det er ingen hemmelighed at mænd oftes tager sig af bilen når der skal laves service, skiftes til vinterdæk eller laves ting på bilen.

Omar Nordsve fra Rudefix har en oplevelse som ikke alle kender til før nu. “Vi skifter bilglas i hele Danmark og hjælper både mænd og kvinder med at få en god, nem og bekvem oplevelse, når de står med en revne i forruden”

Kvinder er beslutsomme, når der skal ny forrude i bilen fortæller Omar Nordsve. Tallene er baseret på data fra webbesøg i 2019:

  • Af 1000 besøg gav mænd 73 salg 7,3%
  • Af 1000 besøg gav kvinder 95 salg 9,5%

Til gengæld var der for perioden kun 41% kvinder i forhold til mænd der bestilte rudeskifte

Kvinder er bedst til at bestille rette forrude

Mænd kan have en tendes til at fremstå, som teknisk mere kompetente end kvinder. Vi oplever at flest kvinder bestiller den rette rude og om det hænger sammen med om kvinder er mest omhyggelige eller bare bedre til at svare på spørgmål som de bliver stillet er svært at sige.

Flere kvinder tager sig af problemer med bilen

Vi oplever en stigende andel af kvinder som bestiller en ny forrude når den skal skiftes. og tallet har været stigende hvert år siden vi lancerede vores online shop i 2014.

Rudefix VS konkurrenter

Forklaringen hænger i høj grad sammen med at vi har gjort det nemt og intuitivt at forstå udstyret i forruden på ens egen bil hvis man altså har noget i. Eks så guider hjemmesiden dig hvis du har en regnsensor eller elvarme i forruden, på en super nem og bekvem måde så du får valgt den rette rude uden at være ekspert i autoreservedele forklarer Omar Nordsve afsluttende.