ANMELD GLASSKADE HOS RUDEFIX

Glasskade på biler

Anmeld glasskader på køretøjets ruder og bestil tid til reparation online her:

Få ruden repareret

For at anmelde en glasskade på din bilrude, kan du bestille tid online til reparation eller udskiftning direkte hos Rudefix. Vores system er brugervenligt, og det er nemt at komme i gang.
Bestil tid til dit køretøj ved at vælge:
Rudetype
Bilmærke
Model
Årgang
+ eventuel ekstra udstyr der er placeret i forruden.

Hvordan er det videre forløb?

Værkstedet sørger for at få godkendt regningen hos Tryg’s taksator. Når du har en kaskoforsikring på din bil, betaler Tryg regningen direkte til Rudefix og sender dig et brev med oplysning om vores udgift samt, hvor meget du selv skal betale.

Hvor meget skal du selv betale?

Hvis du har en glasdækning på din bilforsikring, koster reparationen ikke dig noget. Udskiftes ruden, skal du selv betale en del af udgiften (se din forsikringsaftale). Dog er udgiften aldrig mere end din selvrisiko på bilforsikringen.

Er din bil forsikret hos Tryg og ønsker du at betale reparationen selv, får du reparationen til samme fordelagtige pris, som Tryg får hos Rudefix.

Såfremt du ikke en glasdækning på din bilforsikring, står du selv for at betale den selvrisiko, du har valgt. Hvis reparationen koster mindre end din selvrisiko, opkræver vi i stedet reparationsprisen.

Siderude og støvsugning

Er det nødvendigt at montere en midlertidig nødrude og få støvsuget bilen for glasskår, kan det ske forinden du får en tid på værksteder. Med en nødrude kan du benytte bilen med frit udsyn og normal hastighed.

En lille historie fra det virkelige liv.

Det var en kold vintermorgen og jeg skulle sætte knægten af i skole, før jeg selv kørte på arbejde. Jeg kom for sent op, da jeg ikke hørte alarmen, vores vandvarmer var i stykker, så det blev til et kold lyn-bad og jeg formået at brændte toastbrødet på, som oftest er det eneste jeg når at spise inden jeg haster ud af døren. Tror at alle, eller jeg tror at alle har haft sådan en morgen 😅 en af de dage hvor man accepterer at alle lyskryds skiftet til rød når det bliver ens tur, og giver sig hen til al ulykke uden medfølelse herfor.

Jeg får placeret den lille på det kolde bagsæde og sætter mig ind i bilen. Som mange andre skruer jeg op for fuld blæs på varmen og venter lidt til duggen er blæst af ruden. Heldigvis går det stærkt i min bil, men til min store overraskelse er det lille stenslag, som har været i forruden i lang tid, blevet til en lang revne på tværs over forruden… Åh gud, hvis ikke i dag hvornår så. Hvordan kan man være så uheldig så mange gange? Der er kun gået et par timer efter at jeg stod op fra min varme seng.

Jeg kan dufte kaffen mens jeg går ned ad den snævre kontorgang mod køkkenet for at indfri min hellige rutine! En kop Varm sort, velduftende morgenkaffe, før jeg går i krig med dagen, som virker til at være dømt til at gå i kludder.

Mens jeg sipper på min friskbrygget kaffe, får jeg bestilt rudeskift online og til min store glæde ringer firmaet mig op og tilbyder at komme forbi samme dag i stedet for i morgen. Det må være det første og bedste der er sket mig hele dagen i dag.

Dagen går, klokken slår og før jeg ved af det står der en beskægget herre og vil skifte min forrude, så den er køreklar inden jeg skal videre i teksten og hente den lille fra skolen om eftermiddagen.

Altså, jeg bliver overrasket over at de igen ringer og generer mig i min anden kop kaffe, mindre end 30 min efter de har hentet min bilnøgle “hvad nu!”. Montøren oplyser med en venlig stemme: “din bil er klar!” what!? Jeg går ned til parkeringen for at modtage min bilnøgle og rigtigt nok så har jeg en ny, nypudset forrude monteret i min bil.

Hvis amazing ting skal ske på en dårlig dag, så er det bestemt at få en ny rude i sin bil hos Rudefix på en dag hvor alt andet er gået i fisk. Resten af min dag var fyldt med håb og glæde over, at uanset hvor sort ens dag ser ud, så er der altid mennesker der kan bringe lys ind i den 🙂

Tusind tak og til sidst men ikke mindst! Så håndterede de afregningen med mit forsikringsselskab Tryg.

Hold kæft hvor kan livet også være nemt til tider 🥳

Bh Johanna – Søborg

5/5 - (1 vote)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *