Facebook Pixel

Citroen C3 Picasso Passager-siderude bag udskiftning


Bilglas til din bil

Danmarks bedste pris om et øjeblik
Vælg din bil i menuen nedenfor
Monteret på din adresse inden for 24 timer

Udførte opgaver

Citroen C1 Siderude Anmeldelse

Rasmus

ud af 5 stjerner

Citroen C1 Siderude

Vanløse

Min siderude blev smadret i weekenden,. Bestilt en ny online og fik den skiftet hurtigt. Tak for hu…

Citroen C4 2005 Udskiftning af passager-siderude bag

Henrik

ud af 5 stjerner

Citroen C4 2005 Udskiftning af passager-siderude bag

Puu Tommy fra Rudefix reddede min dag. Fik ny siderude monteret mens jeg var til eksamen 😅

Vi er bare nemmest og bedst til Citroen C3 Picasso passager-siderude bag udskiftning

Du får en ekspert til at montere din nye bilrude, som desuden er af samme høje kvalitet som den der sad i bilen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten når du bestiller en passager-siderude bag udskiftning hos os.

Vores supporter sidder klar til at hjælpe dig med din bestilling og svare på dine spørgsmål. Din rudemontør sørger for at guide og vejlede dig før, under og efter udskiftningen, så du kan være sikker på at din bil er i gode hænder.

Citroen C3 Picasso passager-siderude bag udskiftning der hvor bilen holder parkeret

De fleste steder i Danmark er vi i stand til at håndtere din ordre dagen efter du bestiller.

Se prisen på passager-siderude bag udskiftning til din Citroen C3 Picasso online og bestil med det samme

  • Landsdækkende service
  • OE kvalitetsglas
  • 24/7 support

Om Citroen C3 Picasso

Er en lille 5-sæders MPV, der blev introduceret første gang i 2008. og som er stilfuld og praktisk. Denne kompakte bil er perfekt til travle byboere, der har brug for lidt ekstra plads, men som ikke ønsker at ofre stil eller ydeevne.

Den er kendt for sin finurlige, individuelle styling og muntre fremtoning - og for at være god værdi for pengene. Dens innovative design og funktionalitet gjorde den til et populært valg for bilister, og dens overkommelige pris gjorde den til et attraktivt valg for budgetorienterede forbrugere.

Derudover kommer C3 Picasso med en række praktiske funktioner, såsom komfortable sæder og masser af opbevaringsplads, hvilket gør den til den perfekte bil til familier eller dem, der ofte rejser med venner.

Citroen C3 Picasso Passager-siderude bag udskiftning

Den leveres med en lang række funktioner som standard, herunder aircondition, Bluetooth-tilslutning og en USB-port. Og hvis du ønsker at tilføje et personligt præg, er der også masser af ekstraudstyr til rådighed.

Der er sørget for sikkerheden med seks airbags, ESP-stabilitetskontrol og fartpilot med hastighedsbegrænser. Denne model udgik af produktion i 2017 og bliver erstattet af Citroen C3 Aircross modellen.

Har du en Picasso som skal have en ny forrude, siderude eller bagrude til en god pris? Så skal du ikke lede meget længere – eftersom vi tilbyder ny bilruder til gode priser. Du får udskiftet din bilrude der hvor bilen holder parkeret eller du kan køre til et nærliggende værksted.

Spørgsmål og svar

Folk der har valgt bilmodel spørger