Facebook Pixel

Handelsvilkår

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Forretningsbetingelserne er sidst opdateret den 2. Juni 2020.

Forretningsbetingelserne er sidst opdateret den 2. Juni 2020..

 1. Reklamationsvilkår
 2. Forretningsbetingelser
 3. Om rudefix
 4. Forsikringssager
 5. Datasikkerhed
 6. Miljø
 7. Tryghedsaftale
 8. B2B
 1. Reklamationsvilkår

  • Når du klager over den service vi har leveret så aftaler vi en tid og kommer ud og retter fejlen. Vi kan kræve at modtage et billede af fejlen.
  • vi gør hvad vi kan for at undgå det men er fejlen IKKE en Rudefix fejl. Så vil man modtage en regning på kørselstillæg samt 400,-kr for ulejligheden.
  • Vi kører som udgangspunkt ud og retter fejlen men dette er IKKE en ret, vi kan i nogle tilfælde kræve at kunden indleverer bilen på nærmeste værksted eller til besigtigelse.
  • Fejl i bilruden: Skifter din rude hvis den er fejlbehæftet. Er spejlfoden faldet af så limer vi den korrekt på.
  • Utæt bilrude: Omlægger ruden dvs. limer den om på ny Lukker det utætte område.
  • Lister og klips med fejl: Har du fået nye klips og eller lister som ikke er monteret korrekt, rettes dette.
  • Problemer med Vinduesvisker: Vi retter vinduesviskerne hvis de er monteret forkert.
  • Regnsensor og andet udstyr: en regnsensor og andet som fejler efter montering rettes og justeres ved fejl.
  • Rengøring af bil: almen rengøring af bilen er kundens eget ansvar. vi rydder op efter os selv og grov støvsuger KUN bilen for glas/lim genstande som er kommet i forbindelse med rudeskiftet om nødvendigt. Finstøvsugning er kundens eget ansvar.
  • Kalibrering og justering: Kalibrering af udstyr som head up display, lane assist bremse assist og lign er ikke dækket af rudeskifte og skal kalibreres på værksted.
  • Ekstra udstyr som ikke er standard i forruden som kørelærespejl, brobizz osv.: Er IKKE dækket af reklamation og er kundens eget ansvar at flytte rette og montere efter rudeskifte. Vi kan være flinke og hjælp med det men tager ikke ansvar for udstyr som ikke er standard i bilen.
 2. Forretningsbetingelser

 3. Om rudefix


  Virksomheden beskæftiger uddannede og forsikringsgodkendte reparatører til montering af autoruder mobilt i hele Danmark også Bornholm samt på værksteder enkelte steder i Danmark.
  Virksomheden er blandt Danmarks største og er samtidig Danmarks billigste landsdækkende autoglas expert
  De mobile værksteder kører ud og skifter ruden hos dig, ligeså snart du har fortaget en bestilling online. Du læner dig blot tilbage og nyder at du får skiftet din rude af montører som er specialiceret i bilrude udskiftning.
  Virksomheden er godkendt til udskiftning af alt autoglas og kan i mange tilfælde sende regningen videre til dit forsikringsselskab.
  Alle priser er online og der er ingen særlige priser for storkunder eller erhverv. Hos virksomheden er alle lige vigtige på prisen og kvaliteten.

 4. Forsikringssager

 5. Datasikkerhed

 6. Miljø

  Overordnet mål: ISO 14001:2015 implementering. https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:14001:ed-3:v1:en Tiltag Udledning: Montør biler ikke ældre end 5 år. Alle biler har miljøfilter. Bortskaffelse af affald: Glas sorteres og bortskaffes med henblik på genanvendelighed, forbrugs materialer sorteres om nødvendigt og bortskaffes på miljøcentraler. Arbejdsmiljø: Medarbejder og underentreprenører forventes at være i fagforening samt reguleret af overenskomster for brancen (eks Dansk Metal)

 7. Tryghedsaftale

  https://www.rudefix.dk/tryghedsaftale/

 8. B2B - Handel med virksomheder

  Virksomheder handler efter aftale

Vh. O. Nordsve - Driftsansvarlig.

Kontakt info

Tlf: +4571991077
E-mail: info@rudefix.dk
Adresse: Pladehals Allé 5, 2450 Kbh SV