Facebook Pixel :

Handelsvilkår

Forretningsbetingelserne er sidst opdateret den 10. Maj 2021.

Forretningsbetingelserne er sidst opdateret den 10. Maj 2021..

 1. Reklamationsvilkår
 2. Forretningsbetingelser
 3. Om rudefix
 4. Forsikringssager
 5. GDPR
 6. Miljø
 7. N/A
 8. B2B
 1. Reklamationsvilkår

  • Når du klager over den service vi har leveret så aftaler vi en tid og kommer ud og retter fejlen. Vi kan kræve at modtage et billede af fejlen.
  • vi gør hvad vi kan for at undgå det men er fejlen IKKE en Rudefix fejl. Så vil man modtage en regning på kørselstillæg samt 400,-kr for ulejligheden.
  • Vi kører som udgangspunkt ud og retter fejlen men dette er IKKE en ret, vi kan i nogle tilfælde kræve at kunden indleverer bilen på nærmeste værksted eller til besigtigelse.
  • Fejl i bilruden: Skifter din rude hvis den er fejlbehæftet. Er spejlfoden faldet af så limer vi den korrekt på.
  • Utæt bilrude: Omlægger ruden dvs. limer den om på ny Lukker det utætte område.
  • Lister og klips med fejl: Har du fået nye klips og eller lister som ikke er monteret korrekt, rettes dette.
  • Problemer med Vinduesvisker: Vi retter vinduesviskerne hvis de er monteret forkert.
  • Regnsensor og andet udstyr: en regnsensor og andet som fejler efter montering rettes og justeres ved fejl.
  • Rengøring af bil: almen rengøring af bilen er kundens eget ansvar. vi rydder op efter os selv og grov støvsuger KUN bilen for glas/lim genstande som er kommet i forbindelse med rudeskiftet om nødvendigt. Finstøvsugning er kundens eget ansvar.
  • Kalibrering og justering: Kalibrering af udstyr som head up display, lane assist bremse assist og lign er ikke dækket af rudeskifte og skal kalibreres på værksted.
  • Ekstra udstyr som ikke er standard i forruden som kørelærespejl, brobizz osv.: Er IKKE dækket af reklamation og er kundens eget ansvar at flytte rette og montere efter rudeskifte. Vi kan være flinke og hjælp med det men tager ikke ansvar for udstyr som ikke er standard i bilen.
 2. Forretningsbetingelser

  • Online priser gælder IKKE forsikringssager.

  • Rudefix forbeholder sig retten til at fakturere dig direkte såfremt forsikringsselskabet IKKE accepterer vores pris og vilkår

  • I tilfælde af nedbør er montøren nød til at kræve i garage eller lign. Hvis ikke muligt, finder vi en ny dag/tid.

  • Montøren ringer kort før ankomst - ca. 30 min.

  • Rudeskift afvikles mellem kl. 8 - 16 hverdage, medmindre andet er aftalt.

  • Rudefix kan IKKE stilles til ansvar for tabt arbejdsfortjeneste mm.. Har man valgt at holde ferie, fri mm. på aftale dagen for rudeskift.

  • Aflysningsgebyr - 250,-kr.

  • Aflysning - 24 timer inden aftalt dag. Eksempel: ordredato d. 22/1. Skal oplyses inden kl. 8 den 21/1. Aflysningsgebyr 375,- kr.

  • Aflysning - På dagen for rudeskift - Aflysningsgebyr 675,- kr.

  • Fejlbestilling koster 675,- kr. (plus evt. kørselstillæg) undgå fejl, følg vejledninger - Ring eller skriv en gang for meget.

 3. Om rudefix


  Virksomheden beskæftiger uddannede og forsikringsgodkendte reparatører til montering af autoruder mobilt i hele Danmark også Bornholm samt på værksteder enkelte steder i Danmark.
  Virksomheden er blandt Danmarks største og er samtidig Danmarks billigste landsdækkende autoglas expert
  De mobile værksteder kører ud og skifter ruden hos dig, ligeså snart du har fortaget en bestilling online. Du læner dig blot tilbage og nyder at du får skiftet din rude af montører som er specialiceret i bilrude udskiftning.
  Virksomheden er godkendt til udskiftning af alt autoglas og kan i mange tilfælde sende regningen videre til dit forsikringsselskab.
  Alle priser er online og der er ingen særlige priser for storkunder eller erhverv. Hos virksomheden er alle lige vigtige på prisen og kvaliteten.

 4. Forsikringssager

 5. GDPR

 6. PERSONDATAPOLITIK

  Generelt

  1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Rudefix ApS (“Rudefix“, ”os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

  1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden, rudefix.dk (“Hjemmesiden”).

  1.3 Rudefix er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Rudefix kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

  Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen

  2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. 

  2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

  2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

  2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., registreringsnummer, oplysninger om hvilke produkter du booker og eventuelt ønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bookingen eller forespørgslen er foretaget.

  2.2.1 Formålet er, at vi kan levere den ydelse, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder for reklamation. Oplysninger om dine forespørgsler, bestillinger og køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved booking indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

  2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, b, c og f.

  2.3 Når du kontakter os via Hjemmesiden indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

  2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne svare dig på dine henvendelse.

  2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

  Modtagere af personoplysninger

  3.1 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

  3.1.1 Disse eksterne samarbejdspartnere omfatter underleverandør, Glasleverandør samt Google og Facebook (se punkt 3.2).

  3.2 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

  3.2.1 kopi af Google LLC’s certificering kan findes her

  3.2.2 kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her

  Dine rettigheder

  4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

  4.2 Ret til indsigt

  4.2.1 Du har til enhver tid ret til at anmode os om oplysning om hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen har, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

  4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@rudefix.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere din identitet.

  4.3 Retten til berigtigelse

  4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive rettet.

  4.4 Retten til sletning

  4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

  4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring 

  4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

  4.6 Retten til dataportabilitet

  4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

  4.7 Retten til indsigelse

  4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

  4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. Pkt. 2.1 og 2.3.

  4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

  4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som besøgende på vores hjemmeside. Læs mere om dette under vores Cookiepolitik. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@rudefix.dk.

  4.9 Retten til at klage

  4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

  Sletning af persondata

  5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. Pkt. 2.1. Slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 2 år.

  5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med bookinger du har gennemført på Hjemmesiden jfr. Pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

  Sikkerhed

  6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortages, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

  6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 7. Miljø

  Overordnet mål: ISO 14001:2015 implementering. https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:14001:ed-3:v1:en Tiltag Udledning: Montør biler ikke ældre end 5 år. Alle biler har miljøfilter. Bortskaffelse af affald: Glas sorteres og bortskaffes med henblik på genanvendelighed, forbrugs materialer sorteres om nødvendigt og bortskaffes på miljøcentraler. Arbejdsmiljø: Medarbejder og underentreprenører forventes at være i fagforening samt reguleret af overenskomster for brancen (eks Dansk Metal)

 8. N/A

 9. B2B - Handel med virksomheder

  Virksomheder handler efter aftale

Vh. O. Nordsve - Driftsansvarlig.