Nye priser på rudeskifte på Fyn

Fynboer har nu mulighed for at få skiftet forruden til særdeles gode priser.

Alle i branchen har svært ved at følge med, og frygten for forringelse af rudekvalitet og montering vokser.. Dette er helt ubegrundet. Branchen har fået en ny landsdækkende aktør med trick i ærmet. Direktør og ejer af bilruder Omar Nordsve født og opvokset i Brøndby strand, er stolt af at kunne bruge paroler som “work smart not hard” og har i den kontekst automatiseret en masse processer omkring det at skifte bilruder, dette med erfaring fra autobranchen og kendskab til online verden.

Omar har omsat for lidt over en million første halvår 15 hvilket er en fordobling i forhold til sidste år og forventer med stor entusiasme en 400% stigning af 2015 omsætningen i 2016 da han er ved at lave aftaler med større selskaber.

“Det bemærkelsesværdige er ikke omsætningens størrelse, det er de timer det kræver af mig. jeg arbejder mindre end 2 timer om ugen på firmaet så timelønnen ender på 3000,-kr ud af en omsætning på 2 millioner ”

” Det er jo en bilrude og en montering kunder vil betale for. Derfor har jeg automatiseret firmaet. Prisen, kvaliteten af reservedele og håndværket bliver ikke bedre.”

Omar har planer om at udvide i norden samt tyskland indenfor de næste 3 år. Norge har allerde fået sin første afd. med 5 montører.

“det er udfordrende at åbne i et nyt land med nye juridiske, økonomiske forhold, men jeg er spændt som en flitsbue, fortjenesten er for en dansker dobbelt op”

Se mere om det danske verdensfirma her: rudefix.dk

 

Leave a comment