Kan du reparere stenslag i din forrude?

Hvor meget koster det at reparere et stenslag i forruden?

Stenslag i forruden kan hurtigt forekomme, hvis en sten lander fra den helt rigtige vinkel. Du kan komme kørende lige så stille og roligt, og bang, et stort smæld, et tilbagespring, og der er nu hul i din forrude, der tidligere var et stykke rent, perfekt glas. Som regel er stenslaget på størrelse med en krone i et typisk tilfælde. Heldigvis er det relativt billigt og nemt at reparere.

Reparation af et stenslag er hurtigt, nemt, og hvis du fanger det i tide, er det noget, du endda selv kunne gøre, hvilket kan spare dig endnu flere penge.

Men hvis du vælger at få en fagmand til at tage sig af din forrude, skal du regne med, at det kommer til at tage godt en time af din tid, og det vil koste dig omkring 400kr. Tres minutter og lidt til, lidt kunst harpiks injiceret på skadestedet, lidt tid til at hærde, og for under 500kr vil du være på vej. Din forrude vil se ud som om, der slet ikke er sket den noget.
stenslag og priser på reparation af forruder.

Det er bedst at tage sig af denne reparation, før problemet begynder at blive værre. Det kan være farligt at køre rundt med en beskadiget forrude, ikke blot for dig selv, men for andre bilister på vejen.

Lad mig sige det på en anden måde. Du kan enten bruge omkring 400kr på at reparere din forrude, mens det eneste problem er en meget lille revne, eller du kan vente, til revnen bliver større, og du bliver nødt til at udskifte hele forruden. Den regning kan løbe op i 2500 eller mere. Det er ikke småpenge, men det er bedst at få reparationen gjort, før den bliver værre, for ellers vil det ende med at koste mere.