Frit værkstedsvalg når du skal have en ny forrude

Du har valgt at forsikre din bil og du har frit værkstedsvalg. Topdanmark løber fra dette løfte og sætter sig selv i en af to situationer, fortæller indehaver og ejer af Rudefix.dk Omar Nordsve som skifter bilruder i hele Danmark.

1. Falsk markedsføring

2. Nægter betaling til os som udfører arbejde for deres kunder

Topdanmark har ikke ville betale kunders regninger og kunder modtager derfor kravet om betaling, Trods gyldig dækning via deres forsikring. Kunderne må så rette kravet til deres selskab som i sidste ende må tage kampen i ankenævnet eller betale udlægget.

Topdanmark mener at vi skal henvise kunder til vores konkurrenter. Omar Nordsve fra Rudefix har klart og tydeligt afvist, at henvise kunder til konkurrenter, som ikke kan levere samme 5 stjernet kundeservice.

Så længe Topdanmark reklamerer med frit værkstedsvalg. Så længe vil Omar Nordsve blive ved med at yde top service, til alle kunder og her iblandt, er der kunder som er forsikret hos Topdanmark og det er ingen undtagelse for god service.

Twisten

Årsagen til twisten skal findes i en gammel misforståelse om, hvordan man præsenterer sig som samarbejdspartnere og her mener Omar Nordsve at der er tale om en misforståelse men Cheftaksator Per Poulsen har værdier som jeg håber er for egen regning og ikke repræsenterer Topdanmarks fine og meget respekteret forretning.

Omar Nordsve har forsøgt at forsone med Topdanmark men cheftaksator Per Poulsen, holder fast ved den selektive boykot af Rudefix som i sidste ende sætter Topdanmarks markedsføring om “frit værkstedsvalg” på prøve som jeg ser det.

Du kan læse mere om de forskellige opsætninger af bilforsikringer og om hvad de dækker og typisk koster, på de fleste selskabers hjemmesider

Af forskellige typer af dækning findes

  • Kaskoforsikring som dækker alle typer af skader også glasskader dog typisk forbundet med en selvrisiko som ofte overstiger rudens pris.
  • Delkasko
  • Glasdækning

Typer af glasdækning er oftes som følger:

  • Fuld dækning ingen selvrisiko eller præmietrin forandring
  • Delvist dækning typisk en fast selvrisiko eller 1/3 af rudens pris som