En slidt forrude kan give dig skylden ved trafikulykke

Efterår, vinter og forår byder nordens folk på en lavt hængende sol det meste, af de korte dage.

En ridset eller matteret forrude, gør ikke så meget af sig selv i sommerperioden, foruden solopgang og solnedgang, hvor solens stråler mere eller mindre, gør det umuligt at se ud gennem forruden.

Grunden til at frontruden ridses eller matteres skyldes som regel bilens vinduesvisker, sten og partikler, som støv i luften, særdeles sand løftet fra vejbanen, af foran kørende biler.

Bilejere der bor langs kysten døjes i langt højere grad med slidte forruder, da en masse sand blæses op og ind over vejene.

Er din frontrude matteret og er det med til at hæmme udsynet. Så kan du risikere straf, tab eller nedsættelse i personskadeerstatning, da du har handlet uagtsomt i tilfælde af en trafikulykke.

Glasleverandører og glasproducenter betragter forruden som en slid del og bør udskiftes efter behov og ikke kun når der er revner eller stenslag som ikke kan udbedres.

Sørg for at bestille en ny forrude klik her Hvis din er slidt eller matteret. Du vil opleve en fornyet køreglæde, tryghed og fornøjelsen af, ikke at få bombarderet dine øjne med solens stråler

slidt forrude